Itopya Ankara mağazası açıldı


IT ve Gaming teknoloji ürünlerin satışını gerçekleştiren, yenilikçi mağazacılık anlayışı ve gelişmiş web mağazası özellikleriyle müşterilere benzersiz çözümler sunan Itopya, müşteri deneyimlerini geliştirmek, sevilen teknoloji markalarını oyunculara daha ulaşılabilir hale getirmek için Türkiye’nin başkenti Ankara’da 1.500 m2 büyüklüğündeki 3. mağazasınınkapılarını 4 Mart’ta açtı.

MSI, ASUS, Gigabyte, Steelseries ve Razer gibi dünyaca tanınmış ve önde gelen gaming markalarının deneyimleme stantlarının bulunduğu, İstanbul Acıbadem ve Beylikdüzü mağazalarından sonra, benzersiz hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesine sahip 3. Mağazasıyla Ankara’da yaşayan oyun tutkunlarına, yeni deneyimler yaşatmanın yanı sıra, tüm oyuncu ekipman ihtiyaçlarını da kolayca bulabilecekleri yepyeni bir mağaza konsepti sunuyor.

4 Mart’ta kapılarını açan mağazada oyuncular o güne özel fırsatları bulabileceklerini gibi, Dünyaca tanınmış ve popüler olan markaların, yeni ürünlerini de pek çok kişiden önce deneyimleme şansını yakalayabilecekler.

Kaynak URL