Konyaspor Göztepe maçı canlı izle Bein Sports 1 HD

Konyaspor ve Göztepe, Süper Lig’in 31 haftasında karşı karşıya geliyor. Maç saat kaçta, hangi kanalda? Saat 16:00’da başlayan Konyaspor Göztepe müsabakası Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanıyor. Konyaspor Göztepe maçı canlı yayın izle bilgileri haberimizde.

Süper Lig’de 31. haftada Konyaspor evinde Göztepe’yi ağırlıyor. Zorlu maçın canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.

Konyaspor ile Göztepe Süper Lig’de karşılaşırken müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebiliyor. Maçı şifresiz izlemek için Digitürk Spor Paketi üyesi lomak gerekiyor. Canlı maç izlemek isteyenler Google’da Konyaspor Göztepe maçı şifresiz izle araması yaparken Bein Sports 1 kanalını şifresiz izlemek için nasıl abone olunacağını da araştırıyor. Konyaspor Göztepe maçı saat 16:00’dan itibaren canlı izleme linki üzerinden aboneli olunması koşuluyla izlenebiliyor.

Konyaspor Göztepe maçı canlı izle Bein Sports 1 HD - Resim : 1

Konyaspor Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilir?

Konyaspor Göztepe arasında oynanan müsabaka saat 16:00’da başlarken Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Konyaspor Göztepe maçı canlı izle linki

İki ekip arasında oynanan maçı şifresiz canlı izleyebilmek için Digitürk’te ilgili spor paketi abonesi olmak gerekiyor.

Konyaspor Göztepe maçını radyodan canlı dinle

Sezonun ilk yarısında Göztepe’yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Konyaspor, rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor. Konya ekibinin bu sezon her iki yarıda da mağlup ettiği sadece iki rakibi var: Altay & Kayserispor.

Süper Lig’de Konyaspor ile oynadığı ilk yedi maçı kaybetmeyen Göztepe (5G 2B), rakibiyle son iki randevusundan puan çıkaramadı. İzmir ekibi, bu iki yenilgiyi de kendi sahasında aldı (0-1 & 0-2).

Süper Lig’de oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Konyaspor (3G 1B), kazandığı üç karşılaşmada da kalesini gole kapatırken puan kaybettiği tek mücadelede dört gol yedi (4-4 vs Kasımpaşa).

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son 21 maçta kalesini gole kapatamayan Göztepe (toplam 42 gol), tarihinin en uzun serisini yaşıyor.

 

Kaynak URL