Teşkilat 38. Bölüm Tek Parça Full İzle ! TRT 1 Teşkilat yeni bölüm izle! Teşkilat son bölüm izle

TRT’nin yeni dizisi Teşkilat’ın 38. bölümü 13 Mart 2022 Pazar günü yayınlandı. Teşkilat dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Youtube ve TRTizle’de Teşkilat dizisi son bölüm tek parça full izle.

Teşkilat dizisinin 38. bölümü 13 Mart Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Teşkilat dizisinin son bölümünde; Elçi karakteri dikkat çekmişti. Peki ama Teşkilat’ın son bölüm full izle bilgileri neler? İşte Teşkilat yeni bölüm izle bilgileri…

Teşkilat 38. bölüm konusu

Ekip kimyasal maddeleri barındıran taşıyıcının peşine düşer. Taşıyıcıyı bulduklarında düzenlenen operasyon sırasında hiç beklenmedik bir kayıp yaşarlar. Bu kayıp sonrası hırslanan ekip yeni bir amaç etrafında birleşir, bu kaybı onlara yaşatanlar bedellerini çok ağır ödeyecektir.

Gizli görevde olan Hakkı, ekibe yardım etmek için Yıldırım’ın yeni planını deşifre etmeye çalışır ancak hesapta olmayan yeni gelişmeler hayatını tehlikeye sokar. Halit, Yıldırım’ın hamlesi için Ceren’i sıkıştırırken, Ceren hücresinde çaresizce kurtarılmayı beklemektedir.

Yıldırım’ın kimyasalları Türkiye’ye sokma planı ekibin nokta atışı operasyonu sayesinde sekteye uğrayınca Yıldırım yeni hedefine yönelir. Bu hedefin boyutu tahmin edilenden büyüktür. Ekibimiz Yıldırım’ı durdurmaya çalışırken Mete çok zor bir karar vermek zorunda kalacaktır.

Teşkilat 38. Bölüm Tek Parça Full İzle ! TRT 1 Teşkilat yeni bölüm izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 1

Teşkilat 37. bölüm konusu

Ekip, aldıkları yeni istihbaratla ‘Uyuyanlar’dan birinin peşine düşer. Ancak hedeflerine ulaşabilmeleri için aşmaları gereken önemli bir engel vardır. Ele geçirmeye çalıştıkları kripto Türkiye’ye yapılması muhtemel saldırılar için oldukça önemlidir.

Diğer yanda şirket, Yıldırım’ın 6. bölgedeki faaliyetlerinden memnun olmadığını açıkça dile getirir. Yıldırım, Şirket tarafında topun ağzında olduğunu anlayınca Türkiye’yi yapayalnız bir konuma getirecek yeni planını devreye sokar.

Ekip yakaladığı bir ipucu sayesinde Yıldırım’ın planı dahilinde Türkiye’ye sokulması planlanan kimyasalın izini sürmeye başlar. Yapılacak operasyon Türkiye’nin itibarı için oldukça önem arz ederken Yıldırım tarafından işe dahil edilen Ceren’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Teşkilat dizisinin 13 Mart Pazar günü yayınlanan 38. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

Teşkilat 38. Bölüm Tek Parça Full İzle Linki

ÖNEMLİ NOT: TRT’nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID’nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak olarak seyredilebilmektedir.

‘TEŞKİLAT’ – KÜNYE

Yönetmen : Yağız Alp Akaydın

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yapım: TIMS&B Productions

Senaryo : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç

Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni : Nilüfer Çamur

Oyuncular : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl

 

Kaynak URL