Plajdaki 3 çocuğa yıldırım çarptı! Hastaneye kaldırıldılar…

ABD’ye bağlı Porto Riko’daki sahil kenti Isabela’daki Montones de Isabela Plajı’nda 3 çocuğa yıldırım çarptı. Çocuklara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşları 7, 10 ve 12 olan çocuklardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İHA

Porto Riko’da plajda bulunan 3 çocuğa yıldırım çarptı. İlk müdahaleyi civardakilerin yaptığı çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

ABD’ye bağlı Porto Riko’daki sahil kenti Isabela’daki Montones de Isabela Plajı’nda bulunan 3 çocuğu yıldırım çarptı. Yetkililer, çocukların yaşlarının 7, 10 ve 12 olduğunu belirterek, Aguadilla’daki Good Samaritan Hastanesine kaldırıldığını aktardı. Yetkililer, 7 yaşındaki çocuğun bacaklarını hissetmediğini ancak durumunun stabil olduğunu ifade ederek, 12 yaşındaki çocuğun ise durumunun kritik olduğunu açıkladı.

Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde, çocukların yıldırım çarpması sonucu yere yığıldıkları ve çevredekilerin çocuklara ambulans gelene kadar ilk yardımı yaptığı görüldü.

 

Kaynak URL