Şirketlerin esnek yan haklara ayırdığı bütçeler 3 kat arttı

Artan dijitalleşme, hibrit çalışma sistemine geçiş ve mevcut ekonomik konjonktürle birlikte ödüllendirme sistemlerine talebin arttığını belirten Momento’nun Kurucusu Zeynep Dağlı Kastro, 2022 yılında şirketlerin esnek yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını söyledi.

Sadakat şirketi Momento’nun Kurucusu Zeynep Dağlı Kastro, 2022 yılında şirketlerin esnek yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını söyledi. Kastro, “2023 yılında da ödüllendirme sistemlerine ilginin yüksek ölçüde devam edeceğini öngörüyorum” dedi. Artan dijitalleşme, hibrit çalışma sistemine geçiş ve mevcut ekonomik konjonktürle birlikte ödüllendirme sistemlerine talebin arttığına dikkat çeken Zeynep Dağlı Kastro “2022 yılında şirketlerin esnek yan haklara ayırdığı bütçe 3 kat artarken, Momento kart ve portala yükleme tutarları da yüzde 50’nin üzerinde artış gösterdi” diye konuştu.

2022 yılında 6.5 kat büyüdü

10 yılı aşkın süredir iş ortaklarına ve kullanıcılarına dijital çözümler sunduklarıı kaydeden Kastro, 2022 yılını 6.5 kat büyümeyle kapattıklarını, söz konusu dönemde üye iş yeri sayısını ise yüzde 50 artırdıklarıı kaydetti. Dijital Erzak’a geçen yıl talebin 3.2 kat arttığını ifade eden Kastro, Momento’nun çözümlerini en çok tercih eden sektörleri ise üretim, finans ve otomotiv olarak sıraladı.

Kaynak URL