Bahçeli'den günler sonra Sinan Ateş açıklaması: Eyvallah etmeyeceğiz


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Anayasa’nın 66. maddesinin değiştirilmesi yönündeki açıklaması üzerinden yüklenen Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili suskunluğunu da bozdu. Bahçeli Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak “Çan çan ötenler şunu unutmasın tek başıma da kalsam davayı çiğnetmeyeceğim. Tek bir ülküdaşımı ezdirmeyeceğiz, surda gedik açtırmayacağım” dedi.

Bahçeli’nin açıklamasından satır başları:

‘Bu yıl içinde yapılacak seçimler için zaman kısaldıkça hain proje elemanlarının yüzü birer birer ortaya çıkmaktadır. 2023 yılı turnosol kağıdı gibi her şeyi ortaya çıkaracaktır. Türkiye’nin önünü kesmek, ayağına zincir vurmak için sıraya girmişlerdir. Seçime kadar her türlü provokasyonun sergilenmesi muhtemeldir. İğrenç olayı görüyoruz, 5’inci kol faaliyetinin farkındayız. Andolsun alayına Türk’ün gücünü göstereceğiz. Türk milletiyle uğraşmanın bedelini çok ağır ödeteceğiz.

Zillet ittifakının Türkiye’ye bağlılıkları komalıktır. 5 Ocak’ta 10’uncu toplantısını yapan kirli ve kriminal siyaset ittifakı yine aday çıkaramamıştır. Zillet partileri bir bakıma iflas bayrağını çekmişlerdir. Ortak aday çıkarmak için görüşmeye başlayacaklarmış. Bugüne kadar neyi konuştunuz, neyin hesabını yaptınız. Toplanıp toplanıp duruyorlar, gürültü çıkarmaktan başka bir işe yaramıyorlar. 6’lı masanın adayı, cumhurbaşkanı olursa birlikte yöneteceklermiş. Bu nasıl bir zihniyettir? Ülkeyi yönetilemez hale sokacaktır. Bu kokuşmuş siyasetle ilgili yine yanılmadık. Zillet ittifakı bir alternatif değildir. Zillet ittifakı yerli ve milli hiç değildir. Milletimiz bunların asıl maksatlarının farkındadır.

DEVLET BAHÇELİ DEVA PARTİSİNE TEPKİ GÖSTERDİ!

MHP’yi akıllarınca meşgul ettiklerini zannedip haklı ve meşru mücadelesinde kuşkular uyandırmak isteyenler işbirlikçi guruhtur. Olan biteni izliyor çok sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Selamsız sabahsız Babacan Anayasa’nın 66. maddesinin yeniden ele almasının gerektiğini söylemiştir. Bu kurşun gibi sözlere CHP’den tek bir itiraz gelmemiş, İP’ten tek bir tepki duyulmamıştır. DEVA’nın icazetli başkanını Türklüğün neresi rahatsız etmektedir. Türklüğün Anayasa’dan çıkarmayı cesedimiz çiğnenmeden çıkarılması nasıl başarılacaktır, buna nasıl kalkışılacaktır. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünde Türklükle hesaplaşma sayfası açanların akıl hocaları her vatan sevdalısının aklında mahfuzdur.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ AÇIKLAMASI! ‘KONUŞMA SIRASI BİZDE’

Tertemiz davamızı menfur cinayete çekmek için kudurmuş gibi faaliyete geçenlere eyvallah etmeyeceğiz. Sabır, boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu tüm aleme göstereceğiz. Çan çan ötenler şunu unutmasın tek başıma da kalsam davayı çiğnetmeyeceğim. Tek bir ülküdaşımı ezdirmeyeceğiz, surda gedik açtırmayacağım. Karın ağrısı çekenlere tekrar haykırıyorum. Adayımız bellidir. Deneyin de görün…’

Kaynak URL