Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar


Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da polis akademisi mezuniyet törenine katıldı.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Sizleri vatana, millete, vatana, devlete faydalı bireyler olarak yetiştiren ailelerinize şükranlarımı sunuyorum. Okulu başarıyla bitiren öğrencilerimizi ve onlara emek veren hocalarını da yürekten kutluyorum. Biz ülkemizde eğitim gören hiçbir öğrenciye yabancı gözüyle bakmadık bakmıyoruz. Sizler toplumsal barışımızın temsilisiniz.

DEPREM FELAKETİ

Güvenlik güçlerimizin ne kadar kritik rolü olduğunu deprem felaketinde bir kez daha gördük. Kendi mesai arkadaşlarını şehit vermelerine rağmen tüm güvenlik güçlerimiz depremzedelere yardım için seferber oldu. Depremde hayatlarını kaybeden emniyet mensuplarımızı da rahmetle yad ediyorum.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

Tarihimizin en büyük ihanetlerinden biri olan 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümünü geçtiğimiz hafta geride bıraktık. Üstünden değil 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz’u unutmayacağımızı tüm dünyaya ilan ettik. Bilhassa Özel Hareket Daire Başkanlığı’na yapılan hain saldırıyı hiçbir zaman unutmayacağız. Sadece Gölbaşı’nda 51 kahramanımız şehit edildi. İnsanlık böyle bir ihanet görmemiştir.

Detaylar geliyor…

Kaynak URL