İYİ Parti lideri Meral Akşener, Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlıyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlıyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener, TV100 ekranlarında yayınlanan Uğur Dündar’la Haftanın Panoraması programına katıldı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Akşener siyaset yaşanan son gelişmeleri değerlendiriyor.

ak3

Akşener’in açıklamalarından satır başları;

  • Gönül rahatlığıyla diyorumki Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. Belediyecilikte başarılı iki arkadaşımızla başaracaklar. Bakın şimdi birinci turda kazanmayı konuşuyoruz. Ben inanıyorum birinci turda kazanılacağına. Bu ucube sistemden kurtulacağımızı düşünüyorum. AK Parti’ye oy veren seçmen bizim için veli nimettir. Yarın bizim de oy alabileceğimiz bir seçmendir. Bu şekilde kapsayıcılıkla birinci turda kazanabiliriz. Seçmen hangi partiden olursa veli nimettirdir.

  • Siyasetçi korkulan bir insan olmamalıdır. Ben gelmiş geçmiş en rahat konuşulan içişleri bakanıydım. Benden korkmazlardı. Aynı ailenin çocukları neden birbirine bıçak çeksin. Bu ülkenin refaha ulaşması hepimizin görevi.

MANSUR YAVAŞ’IN AÇIKLAMALARI

  • Perşembe günkü sitemden sonra bir gelişme oldu. İki belediye başkanımızın Kemal Bey’in bilgisi dahilinde benim evime geldiler. Ben öznenin benim olduğum hiçbir seçenek geçerli değildir dedim. Sonra bu seçenek ortaya çıktı. Sonra bu Kemal Bey’e sunuldu ve masaya getirilmesi konusunda bir kanaat ortaya çıktı.

Ayrıntılar geliyor…

Kaynak URL