Katliam gibi kaza! Beton mikseri otomobili biçti: 4 ölü, 2 yaralı

Feci kaza saat 11.00 sıralarında Bursa İzmir karayolu İzmir Caddesi Görükle Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir-Bursa karayolu Bursa istikametinde seyreden Erol Yılmaz (51) idaresindeki beton mikseri yol kenarındaki bariyerlere çarparak yan yattı.

Yaklaşık 100 metre bariyerlerin üzerinde sürüklenen beton mikseri Bursa-İzmir yolu İzmir istikametine gitmekte olan Mehmet Ali Korkmaz (42) idaresindeki otomobile çarptı. Beton mikseri metrelerce sürüklendikten sonra bariyere saplanarak dururken, otomobil takla atarak kullanılamaz hale geldi.

AW649964_08

Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Mehmet Ali Korkmaz ve oğulları Semih (13) ve Mustafa Efe (10) hayatını kaybederken, eşi Fatma Korkmaz ve kızı Elif Hüma Korkmaz (4) yaralandı.

2

Kaza sonucu Bursa-İzmir karayolu uzun süre araç trafiğine kapanırken yola savrulan araba parçaları toplandıktan sonra kontrollü şekilde trafiğe açıldı.

AW649964_01

Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelenmesinin ardından Baba ve üç evladının cansız bedenleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

İHA

Kaynak URL