Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar! 'Taş ve sopayla bizim işimiz yok'

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar! 'Taş ve sopayla bizim işimiz yok'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugünkü ilk adresi Bolu oldu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Taşla sopayla değil sandıkla seçimi kazanacağız diyor bir arkadaşımız. Evet taş ile sopayla bizim işimiz yok. O korkakların işidir” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından satır başları:

“BU SORUNU ÇÖZMEYE GELİYORUZ”

“Vatandaştan toplanan her kuruşun hesabının vatandaşa verilmesi lazım. Devlet adalet üzerine inşa edilmiştir. Devletin dini adalettir. Hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmediği bir düzenin adıdır cumhuriyet. Hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir devleti inşa edeceğiz. Birileri 5-6 yerden maaş alırken bizim evlatlarımız işsizlik içindeyse o zaman bir sorunumuz var demektir. Bu sorunu çözmeye geliyoruz. Bu sorunu birlikte çözeceğiz. Ve ilk kez sandığa gidecek gençlere söylüyorum. Türkiye’nin kaderini değiştirecek olacaklar sizlersiniz.

“TAŞ VE SOPA İLE BİZİM İŞİMİZ YOK”

Sandığa gidin otoriter bir yönetimi değiştirin yerine özgürlükçü demokratik bir yönetimi getirin. Taşla sopayla değil sandıkla seçimi kazanacağız diyor bir arkadaşımız. Evet taş ile sopayla bizim işimiz yok. O korkakların işidir. Cesur yiğit insanlar bunu yapmazlar herkesin düşüncesine saygı duymak Bay Kemal’in görevidir zaten. 85 milyon insanın hiçbir ayrım yapmadan cumhurbaşkanı olacağım.

“DEĞİŞTİRECEĞİM BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİM”

Ayrımcılık bizim kitabımızda yoktur herkes kucaklayacağız. Bir kadın şiddete uğruyorsa bir yerde işsizlik varsa adaletsizlik var demektir. O nedenle adaleti getireceğiz. Bolu dünyanın en güzel coğrafyalarından birisi olağanüstü güzel ormanları var. Orman köylüleri Türkiye’nin en fakir kesimleridir. Onlar çalışırlar üretirler ama sigortalı olmazlar. Değiştireceğim bu düzeni değiştireceğim.

Orman köylülerin tamamı da sigortalı olacak. İşverenleri de orman genel müdürlüğü olacak. Yıllardır çalıştırıyorlar hiç birisinin sosyal güvenliği yok.

Kaynak URL