Kumburgaz'da feci kaza! Kahreden haber, ölü sayısı yükseldi

Kaza dün saat 16.30 sıralarında D-100 Karayolu Kumburgaz mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü Samet Tüfekçiler’in bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, otobüs durağına girdi. Otomobil takla attıktan sonra dururken, kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ekipler, yaptıkları inceleme sonucunda Oğuzhan Kolver(15)’in hayatını kaybettiğini, 1’i ağır 10 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Kaza nedeniyle trafikte de aksamalar yaşandı. Olay yerine gelen Oğuzhan Kolver ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi.

Özel bir hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Alp Güney (14) de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

e1ddc87f7785095094a62bcd566a78a5

Kazada hayatını kaybeden Oğuzhan Kolver

ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ

Feci kazada, Murtaza Mardani isimli gencin hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3’e yükseldi.

kumburgazdaki-kazada-1-kisi-daha-hayatini-kaybetti_5908_dhaphoto1

Kazada hayatını kaybeden Murtaza Mardani

“SOLDU CİĞERİM GİTTİ”

Hayatını kaybeden öğrencilerin aileleri, cenazeleri teslim almak üzere bugün Adli Tıp Kurumu’na geldi. Oğuzhan Kolver’in Büyükçekmece’de, Mehmet Alp Güney’in ise memleketi Ordu’da defnedileceği öğrenildi. Oğuzhan Kolver’in babası İlhami Kolver, “Kazayı internette gördüm. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Alkollüymüş herhalde sürücü. Pırıl pırıl bir çocuktu. Ciğerim soldu, gitti” dedi.

“OKUYUP BÜYÜK ADAM OLACAĞIM DERDİ”

Oğuzhan Kolver’in dayısı Sadi Göçmen “Okuldan çıkmış eve dönmek için durağa gitmiş. Araba çok süratliyken durağa giriyor, katliam yapıyor. Katliam gibi kaza. 15-20 öğrenci varmış durakta. Trafik kurallarına uymayanların gerekli cezaları almasını istiyorum. Bizim acımız çok büyük. Lise 2’nci sınıfa geçecekti. Okuyacağım büyük adam olacağım derdi” diye konuştu.

Kaynak: DHA-İHA

Kaynak URL