18 yıl sonra bir ilk: Erdoğan-Özel görüşmesi bugün

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün CHP lideri Özgür Özel’e iadei ziyarette bulunacak. Görüşme saat 16.00’da başlayacak önemli konular ele alınacak.

HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iadeiziyarette bulunacak. CHP Genel Merkezinde gerçekleşecek görüşme saat 16.00’da başlayacak. Görüşmede önemli konular ele alınacak.

Erdoğan, en son 2006 yılında CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etmişti. Erdoğan ve Özel ilk görüşmelerini 2 Mayıs’ta gerçekleştirmiş, Cumhurbaşkanı, CHP liderine AKP Genel Merkezinde ağırlamıştı. Bugün yapılacak görüşmede; siyasette yumuşama, yeni sivil anayasa çalışmaları, Meclis gündemi, emekli ve asgari ücret zammı, gezi tutukluları, Can Atalay meselesi, Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları, kayyım, bazı DEM Partili belediye başkanlarının terör iltisakı, yerel yönetimlerin borç yükü, öğretmen atamalarındaki mülakat ve yeni müfredat gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezine yaptığı ilk ziyaret olacak. Erdoğan en son 2006 yılında CHP’nin yeni genel merkezine taşınması dolayısıyla dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmuştu.

Kaynak URL