Bahçeli’den 3. Dünya Savaşı açıklaması – Son Dakika Türkiye Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşuyor.

MHP lideri Bahçeli, konuşmasını her zamanki gibi kürsüde ayakta değil oturarak yapıyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

“Milletimizin sesine her zaman kulak verdik yine vereceğiz. Millet ve milliyet onurundan tavizimiz düşünülmeyecektir. Anız yangınlarından zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimiz iletiyorum vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Elbet yaralar sarılacaktır. Yangının çıkış nedenleri tespit edilecek gerekli hukuki tasarruf yapılacaktır. Bu konuda biraz sabırlı olmak lazımdır. Diyarbakır Barosu’nun sipariş açıklamasıyla hangi hedefleri canlı tutmak istediği gözden kaçırılamaz. Kürt kökenli kardeşlerimizi istismar edenler tüm çirkin suretleriyle açıktadır.

“TÜRKİYE’MİZ HER TÜRLÜ SENARYOYA GÖRE MİLLİ GÜÇ UNSURLARINI TETİKTE TUTMAK DURUMUNDADIR”

Dünya baş döndüren gelişmelerin akılları bulandıran hadiselerin çekim alanındadır. İyimserliğimizi destekleyecek çok az gerekçemiz olduğu da malumlarınızdır. 3. Dünya Savaşı ile ilgili alarm zilleri çalanlara her gün yenileri eklenmektedir. Sırbistan Cumhurbaşkanı dünyada 3-4 ay içinde büyük bir çatışmanın yaşanacağını iddia etmiştir. Son zamanlarda yeni bir dünya savaşı riski sürekli olarak teleffuz edilmektedir. Küresel ve bölgesel basınçtaki yükseklik taşmakla birlikte ticari restleşmeler artış kaydetmektedir. Türkiye’miz her türlü senaryoya göre milli güç unsurlarını tetikte tutmak durumundadır.

İSRAİL’İN GAZZE SALDIRILARI

İsrail hala Gazze’ye saldırıyor barış arayışlarını sekteye uğratıyor, 263 gündür masum Filistinli kardeşlerimizin kanını döküyor. Caniyahu Gazze’de çatışmaların sona yaklaştığını birliklerin Lübnan sınırına taşınacağını söylüyor.”

Kaynak URL