CHP'de tarihi kurultay! Özgür Özel kritik açıklamalarda bulunuyor


Son dakika haberine göre, 14 Mayıs seçimleri sonrasında CHP içerisinde alevlenen ‘değişim’ tartışmaları için beklenen gün geldi. CHP’nin 38. Olağan Kurultayı bugün sabah saatleri itibarıyla başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Grup Başkanı Özgür Özel yeterli imza sayılarına ulaştı. Diğer adaylar Örsan Öymen ve İlhan Cihaner ise adaylıktan çekildi.

İşte Özgür Özel’in açıklamaları:

“Sayın genel başkanım değerli yol arkadaşlarım hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. 81 il 973 ilçede CHP’de baba evimizde çayı demleyenlere bayrağı sallayanlara Kurultayımızdan selam olsun.

Memleketimin dört bir yanında 6 oklu bayrağı sallayanlara, İstanbul’da Ankara’da Sputnik önünde direnen gazetecilere Can Atalay’a Selçuk Kocaağaçlı’ya, Osman Kavala’ya, Selahattin Demirtaş’a selam olsun.

İleri yaşlarına rağmen tek adamın bitmez kiniyle cezaevinde tutulan Erol Özkastak’a utanarak selam olsun.

Bugün buraya dalları ülkemizin her köşesini saran yapraklarımızı herbir insanımıza umut olan yüzyıllık ulu çınarımızın gölgesine geldik. Geçmişten gelen büyük bir emaneti taşımaya gençlerin kaygılarının korkularının yükünü sırtlarında taşıyanlarız.”

Günün önemli manşetleri

Kaynak URL