Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla'da gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Biz gençlerimize güveniyoruz, kendinize inanın kendinize güvenin çünkü bu yüzyıl ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ olacak. 

Küresel siyasette Türkiye’nin konumu farklı. Rusya-Ukrayna olayında Türkiye’nin konumunu gördünüz. Türkiye, tahıl koridorunda sorunu çözen ülke oldu.

Karadeniz tahılı yüzde 44 Avrupa’ya gitmiş, Afrika’ya yüzde 14 gönderilmiş. Şimdi dengeleyip Afrika’ya göndererek beklentilerine cevap vermiş olacağız.

Türkiye’de de yatırımlarımızı devam ettiriyoruz. Durmak yok yola devam. Dün tarihi bir açılış yaptık. Rami Kışlası’nı İstanbul’umuzun bir numaralı kütüphanesi yaptık. Böyle bir kütüphaneye kavuşmuş olmak bizim için bir iftihar meselesi. Dünyanın değişik yerlerinden bu kütüphanemize yayınlar alacağız. Uluslararası yayınları da kütüphaneye kazandıracağız.

Gençlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz. Eserlerimiz, 100. yılımızı kutlamanın birer adıdır, markasıdır.

Terör örgütleri ayağımıza bağ oluyordu, başlarını ezdik.

Ülkemizi küresel ligin en üstüne çıkarmanın gayretindeyiz. Bunun için önümüzdeki en önemli sınav 2023 seçimleridir. Sizler bu seçimlerin en önemli aktörlerisiniz. Bu seçimlerde sadece adaylar arasında tercihte bulunmayacağız. Vereceğimiz oyla eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında çok önemli bir tercih yapacağız.

6’lı masada ‘Bakanlık’ paylaşımı

Hepsi Başbakan Yardımcısı olacakmış birer tane de bakanlık alacaklarmış böyle memleket mi idare edilir ya bu cehalet. Bu ülke nasıl yönetilir haberleri yok.

Onca toplantı yaptılar. Ortaya vizyon ve proje namına bir şey koyamadılar. Ajans mahsulü üçüncü sınıf sokak tiyatrosu dışında adım atamadılar.

Cumhurbaşkanı adayı olarak iradesi olmayan kendi başına karar alamayan talimatla hareket edecek güdümlü bir figür tarifi yapıyorlar. Kendilerinin bile güvenmediği birine milletimizin güvenmesini istiyorlar.

2023 seçimleri, ‘Türkiye Yüzyılı’nın güneş gibi doğduğu bir milat olacak.

Ayrıntılar geliyor…

Kaynak URL