Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: İspatlayamazsan namertsin – Son Dakika Türkiye Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Küçük ve Orta Büyüklükte İşletmelerin (KOBİ) temsilcileriyle buluşmasında konuşuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

”Pazar günü inşallah milletimiz 14 Mayıs’ın adeta tamamlayıcısı konumunda olan bu tarihi farklı bir oranla bu kardeşinize tevdi edecektir diye inanıyorum. Milletimiz parlamentoda tercihini 323 milletvekili ile Cumhur İttifakı’ndan yana yaptı. Bu ne demek? Yani Millet İttifakı olarak sizin parlamentoda yasama olarak herhangi bir şey yapma şansınız yok. Milletimiz mıhalefet ve tüm dünyaya da çok net mesajlar göndermiştir. Ülkemizi tekrar koalisyon günlerine döndürme önerilerine hayır diyerek cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yeniden güven oyu vermiştir. Terör örgütleri ile gizli açık iş tutanlara gönlünün kapalı olduğunu sandıkta göstermiştir.

Sayın Kılıçdaroğlu TRT’deki açıklamasında bizim terör örgütleri ile görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin. Bizim terör örgütleri ile temsilcileri ile herhangi bir yerde herhangi bir görüşme yaptığımızı ispatlayamazsan namertsin. Biz terör örgütleri ile görüşme değil onları inlerinde vurmakla görevli olduk. Sen Kandil’den aldığın talimatla bunların odalarına gidip görüşmeler yapıyorsun. Erdoğ

Kaynak URL