Ekonomi ve siyaset gündemi –  19 Ağustos 2023

Ekonomive siyaset gündeminde öne çıkanlar…

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Valiliği ziyaret edecek, Diyarbakır Anneleri ile bir araya gelecek. Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından Mövenpick Otel’de iş dünyası temsilcileriyle buluşacak, Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşam Merkezi’nde gençlerle bir araya gelecek.

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Anadolu Harikalar Diyarı’nda düzenlenecek “Kayseri Basını ile Toplantı” programına, Kocasinan Belediyesi Agrega Üretim Tesisi Açılış Töreni ile TOKİ 572 Konutluk Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni’ne iştirak edecek.

EKONOMİ FİNANS

1- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İl Koordinasyon Toplantısı’nda yer alacak, basın toplantısı düzenleyecek, AK Parti Teşkilatı ve STK’lerle buluşacak, esnafa ve Mera Islahı İşletmesi’ne ziyarette bulunacak, AK Parti Kadın ve Gençlik Kollarıyla Buluşma Programı’na katılacak.

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Test Sürüşü Programı’na iştirak edecek.

Kaynak URL