Elektrikli araç şarj istasyonlarının yaygınlaşması amacıyla Univolt GSYF kuruldu

Rota Portföy, Öztürk Grup/Ovolt ve EVS/Sharz, elektrikli araç şarj teknolojileri sektöründe önemli bir iş birliğine imza attı.

Portföy yönetim şirketi Rota Portföy, elektrikli araç şarj istasyonlarının ülke genelinde yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla Öztürk Grup/Ovolt ve EVS/Sharz ile birlikte Univolt Girişim Sermayesi Yatırım Fonunu hayata geçirdi. Bu yeni fon ile Rota Portföy, hem sektörde yenilikçi çözümler sunmayı hem de yatırımcılara güçlü bir yatırım olanağı sunmayı hedefliyor.
Rota Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Eraslan, Öztürk Grup/Ovolt Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, EVS/Sharz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Anjel, elektrikli araç şarj teknolojileri sektöründe bir ilk olacak bu önemli iş birliğinin hayata geçirilmesini birlikte duyurdular. Univolt Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, elektrikli araç ekosisteminde önemli bir dönüşüm sağlayacak. Fon tarafından yatırım yapılacak ya da kurulacak şirketler, elektrikli araç şarj istasyonlarının yenilikçi bir yaklaşımla kurulması ve yaygınlaşmasını sağlayacak. Bu şirketler aynı zamanda sektörde tedarik ve satış faaliyetlerini de üstlenecekler.

Kaynak URL