Emekli tümgeneral Büyükışık bakanlığa başvurdu! "Deliller ortaya koydu"


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tunç, Dorukhan Büyükışık’ın şüpheli ölümüyle ilgili davadaki son durumu açıkladı. Emekli Tümgeneral Ethem Büyükışık’ın oğlu olan Dorukhan Büyükışık 5 yıl önce ölü bulunmuş, baba Büyükışık olayın cinayet olduğunu savunurken olay yerine gelen polisler intihar olduğunu belirtmişti.

KAZADA YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Tunç’un gazetecilere yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

  • (Somali cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı kaza) Bu kazayla ilgili olarak yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Bu görüntüyle ilgili Adli Tıp’tan rapor gelmişti. Şimdi bu rapor eşliğinde yeni bir rapor düzenlenmesi noktasında ek rapor için dosya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Oradan ek rapor bekliyoruz ve ona göre Cumhuriyet Savcılığımız kusur durumu tespit edildiği anda hızlı bir şekilde iddianame sürecini tamamlayacaktır.

52342

KİRA ANLAŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK SİSTEMİ

  • Kiralarda artış yüzde 25’le sınırlandırılmış, bu 1 yıl daha uzatılmıştı. Kira davalarıyla ilgili olarak biz arabuluculuk sistemini başlattık. 3,5 ayda 13 bin dava açıldı. 64 bin vatandaşımız dostane şekilde sorunu çözdü. Toplumsal barışa da hizmet ediyor.

GENEL AF OLACAK MI?

  • Afla ilgili bir husus gündemde değil.

BÜYÜKIŞIK DAVASINDA SON DURUM

  • Ethem Büyükışık bizi de ziyaret etti. Deliller ortaya koyup bakanlığa müracaat etti. Hep beraber yargı sürecini takip edeceğiz.

5151583

Keşfet

Kaynak URL