Emlak Konut'tan indirim kampanyası

Emlak Konut GYO, çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere 16 projede dört alternatifli konut indirim kampanyası başlattı.

Emlak Konut GYO’nun Genel Müdürlük binasında düzenlenen basın toplantısında, “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” sloganıyla başlatılan kamyanyaya ilişkin bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, kampanyanın beş ilde 16 projeyi kapsadığını aktardı.

Erdem, Emlak Konut ödeme sistemiyle bankasız ve kefilsiz olarak vatandaşlara ev sahibi olmaları için 4 ayrı ödeme koşulunu içeren kampanyanın detaylarına ilişkin şu bilgileri verdi:

“Birinci koşulda; peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlıyoruz. İkinci koşulda; yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış koşulumuzda 6, 12 ve 24’üncü aylarda ara ödemeler bulunuyor. Üçüncü koşulumuzda ise yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunuyoruz. Dördüncü ve son koşulumuzda da yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri olacak.”

Bugün başlayan kampanya ile 2 bin civarında konut satılması bekleniyor.

Süre sınırı olmadığını ve satış hedefine ulaştıklarında kampanyanın sona ereceğini anlatan Erdem, vatandaşların satış ofislerinden detaylı bilgi edinebileceğini bildirdi.

Kampanyaya hangi projeler dahil?

Kampanya, İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Denizli’de yer alan 16 projede geçerli olacak.

İstanbul’daki Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe, İzmir’deki Allsancak ve Evora İzmir, Denizli’deki Evora Denizli, Balıkesir’deki Balıkesir Emlak Konutları ile Antalya’daki Park Yaşam Antalya projeleri kampanyaya dahil edildi.

Kaynak URL