Erdoğan'dan 'tezkere' mesajı! "Terör koridorlarını parçalamaya devam edeceğiz"


Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşuyor.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

    1. Kalkınma Planı’nın, 2053 vizyonumuzun ilk adımı mahiyetindeki bu planın odağında elbette Türkiye Yüzyılı vardır.
  • Bütçemizin temel önceliği depremde yıkılan şehirlerimizin ayağa kaldırılması ve diğer şehirlerimizin depreme hazırlanması çalışmalarıdır. Enflasyonla çok yönlü bir mücadele içerisindeyiz. Dar gelirliler başta olmak üzere vatandaşlarının mağduriyetine Türkiye göz yummaz. Allah’ın izniyle bunların hepsinin üstesinden geleceğiz. Üreten her kardeşimizin meselesi bizim meselemizdir. Ömrü boyunca çalışıp çabaladıktan sonra hayatının son baharını huzurlu geçirmek isteyen her emeklimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır.

22

  • Cep telefonu ve bilgisayar desteğiyle 10 GB’lık internet sözümüzü tuttuk. Buna dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’nin bugünkü nüshasında yayımlandı. Kararın üniversiteli tüm gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

  • Yerel seçimlerde bir kez daha ve çok daha güçlü şekilde milletimizin gönlüne girmemiz gerekiyor. Muhalefetin kifayetsiz başkanlarının elinde ızdırap çeken şehirlerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmak hepimizin asli vazifesidir. Kendi yönetimimizdeki belediyelerde de seçimi çok daha yüksek oranlarla kazanmak mecburiyetindeyiz. Cumhur İttifakı’ndaki ortaklarımızla inşallah bir kez daha bu başarıyı göstereceğiz.

İlginizi Çekebilir

Bahçeli'nin Gazze çıkışına Akşener'den yanıt geldi!

Bahçeli’nin Gazze çıkışına Akşener’den yanıt geldi!

AYM'den Atalay için hak ihlali kararı!

AYM’den Atalay için hak ihlali kararı!

Olay kadın Dilan Polat'ın ardından sırada onlar var... 'Savcılar harekete geçti!'

Olay kadın Dilan Polat’ın ardından sırada onlar var… ‘Savcılar harekete geçti!’

 Bakan Fidan'dan Gazze uyarısı!

Bakan Fidan’dan Gazze uyarısı!

“TERÖR KORİDORLARINI YENİ HAREKATLARLA PARÇALAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

  • Tezkereye destek veren tüm siyasi partilere ve milletvekilerine çok teşekkür ediyorum. Tezkerenin kabulü ve yürürlüğe girmesiyle Türkiye’nin terörle mücadelesi her alanda daha da güç kazandı. Tarih, tezkereye hayır diyerek can suyu olanları da affetmeyecektir. ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ diye ifade ettiğimiz operasyonlarla terör örgütleri üzerinden kurulmak istenen projeleri çökertecek, teröristlerin başını ezeceğiz. Sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorlarını yeni harekatlarla parçalamaya devam edeceğiz.

  • Sırf Türkiye’ye rahatsız verdiği, inancımıza husumet beslediği için kendi topraklarında faaliyet gösteren terör örgütü mensuplarını koruyup kollayanların bir gün hakikati göreceklerini umuyoruz. Koyunlarında besledikleri yılanın kendilerini soktukları o gün her şey için çok geç olacak.
    Günün önemli manşetleri

Kaynak URL