Günlük burç yorumları (7 Nisan 2022)

Astrolog Murat İpek’ten 7 Nisan 2022 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Bugün daha çok çalışmanın ve iş çevremizin baskın olacağı bir gün. O nedenle dikkatimizi azami ölçüde toplamak gerek.
(MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)
Koç
İletişim konularında kafanız karışabilir. E-posta atarken, birilerine özellikle bir şeyler yazıp gönderirken ve konuşurken dikkatli olun derim.
Boğa
Maddi, manevi bugün daha yapıcı ve moral veren bir yerden kendinizi destekleyin. Siz kendinize gereken değeri vermezseniz başka kim verebilir.
İkizler
Kendinizi bugün haber ve bilgi bombardımanına tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. İşinize yarayan bilgiyi taşıyın derim. Zaman kaybınız olabilir.
Yengeç
Çevrenizle iletişimdeyken bugün olabildiğince karşınızdakini anlamaya çalışın önce. Sonra bir yargıya vararak ilerleyin konu üzerinde derim.
Aslan
Kendinizi bugün sosyal konularda hareketli ve fakat bir o kadarda gergin hissetmeniz olası, ailenize bugün biraz daha önem verin.
Başak
Çalışma, kariyer ve özellikle resmi konularda hareket almak isteyebilirsiniz. Bu anlamda tepkisel olmanız söz konusu. Daha sakin davranın.
Terazi
Yurt dışı veya akademik konularda enteresan gelişmeler olabilir. Kendinizi olabildiğince ifade etme konusunda güçlü hissedin yeterli.
Akrep
Bugün sağlığınızı ihmal etmeyin “bana bir şey olmaz” diyerek kazaya neden olabilecek riskli davranışlardan uzak kalın derim.
Yay
Olabildiğince sakin olmanızda fayda var. Hayal kırıklığına açıksınız. Mahkemeler, açık düşmanlar hakkında sert bir gün yaşamanız söz konusu olabilir.
Oğlak
İş ve çalışma koşullarınızda mümkün mertebe ilerici olmaya bakın. Sizi duraksatan bir şey olursa hemen sonlandırın, uzaklaşın ondan derim.
Kova
Bugün biraz gerilimli bir gün o nedenle dikkatinizi toplamanızda fayda var. İş hele ilişkilere gelip çatmışsa sakin olmaya bakın derim.
Balık
Sizi biraz ana, baba mevzularında hareket alırken görmemiz mümkün o nedenle yavaş olun ve oldu bittiye getirmeyin hiçbir şeyi.

Kaynak URL