SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar


Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu’na katıldıktan sonra AK Parti Şanlıurfa mitinginde açıklamalarda bulunuyor.

Screenshot_11

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

“Biz Şanlıurfa’yı iyi biliriz. 1 asır önce Fransızları buradan kovarak Urfalılar ‘Şanlı’ ünvanını aldı. Şanlıurfalıların bugün terör örgütlerine sırtını dayayanlara ve şehrinin geleceğini tehlikeye atanlara geçit vermeyeceğini biliyorum.

Vizyonda ve yatırımda bizimle yarışacak siyasi rakip tanımıyoruz. Bu özgüvenimizin gerisinde belediyelerde 30 yılı iktidarda 21 yılı aşan müktesabatımız bulunuyor. Bu kardeşiniz Türkiye’nin Cumhurbaşkanı. Yerel yönetimlerde 31 Mart’ta Cumhur ittifakına verdiğiniz zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Şanlıurfa’yı şanına yakışır bir şekilde yatırımlarla farklı hale getireceğiz. Diğerleri böyle yapabilir mi?

Bir dönem siyasete damgasını vuran, ‘onlar ne veriyorsa 5 fazlası bizden’ siyasetinin hesapsız kitapsız siyasetini hatırlarsınız. Türkiye bunun bedelini ekonomik olarak bedelini ödedi. Ülkemiz popülist siyasetçilerin enkazlarını kaldıramadı. Tekrar ayağa kalkamadı. Şimdi aynı zihniyeti yeniden hortlatmaya çalışanlar olduğunu görüyoruz.

“SİYASETTE ASLOLAN SÖZÜNÜN ERİ OLABİLMEKTİR”

Dimdik ayaktayız. Meydanlarda ve medyada esip gürleyenlerin milletimize vaat ettikleri hiçbir şeyi yapmayacakları zaten belli. Geçmişte hep öyle oldu 2019’da bunu acı bir şekilde tekrar yaşadık. Bir sürü vaatte bulundular. Bir sürü söz verdiler ama hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha geriye götürdüler. Mesele söz vermek değil, verdiği sözü yerine getirmektir. Siyasette aslolan sözünün eri olabilmektir. Ülkemizin milli gelirini 21 yılda 3 kat artırmış bir yönetim olarak vatandaşımızın her derdi bizim derdimizdir. Çalışanıyla, emeklisiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle her kesimden insanımızın problemini çözecek programa biz sahibiz.

7 Nisan’a hazır mısınız? Fenerbahçe-Galatasaray maçımızı Şanlıurfamıza aldık. Burada oynanacak. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla sadece bugünkü sorunların üstesinden gelme değil daha huzurlu ve müreffeh bir gelecek sözü veriyoruz. Önümüzdeki seçimde şehirlerimizi emanet edeceğimiz belediye başkanlarımızı da bu şiarla belirledik. Şimdiden buna hazır mıyız?

Anasayfa

Kaynak URL