Erdoğan: Yarın Karadeniz doğalgazını ateşliyoruz

Denizli’de yurttaşlara açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yarın Karadeniz doğalgazını ateşliyoruz. Ülkemizin doğalgaz ve petrol gelirlerinden kuracağımız Aile ve Gençlik Bankası bunun ilk adımı olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli’de düzenlediği mitinge konuştu.
Yarın Karadeniz doğalgazını ateşleyeceklerini belirten Erdoğan, “Ülkemizin doğalgaz ve petrol gelirlerinden kuracağımız Aile ve Gençlik Bankası bunun ilk adımı olacak. Aile Kalkanı programıyla ev hanımları, çocuklarımıza gençlerimize destek vereceğiz. İlk müjdemiz ev hanımlarına. Ev hanımlarımıza emeklilik hakkı getiriyoruz. Primlerin üçte birini devlet olarak biz karşılayacağız” dedi.

İkinci müjdeyi de gençlere verdiklerini dile getiren Erdoğan, “Eğitimlerinden iş kurmalarına, evliliklerine kadar her aşamada gençlerimizin yanında yer alıyoruz. Evlenmek isteyen gençlerimize faizsiz 150 bin lira kredi vereceğiz. Gençlerimiz maddi sıkıntıya düşmeden kolayca altından kalkabilecekleri şartlarla yuvalarını kurabilecek” diye konuştu.

Denizlili çiftçilerimize 4 milyar lira tutarında tarımsal destek sağladıklarını aktaran Erdoğan, “Denizli ve 15 ilçesine doğalgaz arzı sağladık. Saatlerce saysak bitmeyecek eserlerimizle Denizli’yi Türkiye Yüzyılı’na hazırladık. Yarın Karadeniz doğalgazını ateşliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak URL