Four Seasons: Üç ayda dolulukta beklentileri aştık

Bloomberg HT’nin sorularını yanıtlayan Four Seasons Hotels İstanbul Genel Müdürü Tarek Mourad, geçen yılı yüzde 65 dolulukla tamamladıklarını, bu yılda ilk üç ayda beklentileri aştıklarını söyledi.

2021 yılını yılı yüzde 65’in üzerinde tamamladıklarını belirten Four Seasons Hotels İstanbul Genel Müdürü Tarek Mourad, katıldığı Bloomberg HT yayınında bu yıl için doluluk oranlarını yüzde 80 olarak tahmin etti.

Savaşın bir an önce bitmesini temenni ettiklerini dile getiren Mourad, “Geçen yıl 350 bine yakın misafirimiz oldu yıl boyunca. Bu yıl da yani 2022’de ilk üç ayda doluluk tarafında beklentimizi aştık, bu yıl dolulukta yüzde 80’lere ulaşabiliriz. Ukrayna piyasası büyük oranda düştü ama Rusya’dan ilgi devam ediyor. Umarız bu üzücü olaylar da en kısa zamanda son bulur” dedi.

Sultanahmet Four Seasons otelin şu anda bir yenilenme sürecinde olduğunu anlatan Mourad, “Yenilenme süreci için pandemi zamanını bekledik. Açılışıyı yaza yetiştirmeyi umuyoruz” diye konuştu.

100 euro arttı

Oda fiyatlarında kendileri için normal ve sağlıklı bir fiyat artışı olduğunu aktaran Mourad, fiyatları 2019 yılı karşılaştırdıklarında 100 euroluk bir artıştan söze edilebileceğini belirterek, “Fiyat artışı var ancak taleplerde de aynı şekilde bir yükseliş söz konusu” ifadelerini kullandı.

Kaynak URL