Kiralabunu.com 24 milyon TL'lik yatırım aldı

Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu.com’a 24 milyon TL yeni yatırım geldi. Kiralabunu.com Kurucu Ortağı Sinan Ventura, “Yeni yatırımla birlikte hem yeni kategoriler açmayı hem de 2022 sonuna kadar 30 bin yeni kullanıcıya daha erişmeyi hedefliyoruz.” dedi.

HANDE BERKTAN

Kiralamayı satın almaya alternatif olarak sunan tüketici elektroniği şirketi Kiralabunu.com, 200 milyon lira değerleme üzerinden yüzde 12 hisse satışı ile ikinci yatırımını aldı. Kiralabunu.com’un 1 yıl içerisindeki ikinci yatırımı, demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir melek yatırımcıdan geldi.

Geçtiğimiz yıl aralık ayında aldığı erken aşama yatırımla değeri 7,5 milyon dolara ulaşan kiralabunu.com, 5 ay geçmeden değerlemesini ikiye katlamış oldu.

Şirket, telefondan robot süpürgeye, birçok elektronik ürünü satın almak yerine kiralama imkanı tanıyarak, paylaşım ekonomisi temelli bir platformu tüketicilerle buluşturuyor.

Kiralabunu.com Kurucu Ortağı Sinan Ventura konu hakkında yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Aldığımız yatırımlar hızla ilerlememiz ve büyümemiz için oldukça önemli bir motivasyon. Yeni yatırımla birlikte hem yeni kategoriler açmayı hem de 2022 sonuna kadar 30 bin yeni kullanıcıya daha erişmeyi hedefliyoruz. Kurumsal kiralama ağımızı güçlendirmeye odaklandığımız kadar, bireysel tarafta da yenilikçi hizmet ve ürünler sunmayı hedefliyoruz. Çok yakında kiralamini.com‘u da devreye alarak elektroniğin yanı sıra anne-bebek kategorisinde de derinleşeceğiz. Bunu farklı segmentler de takip edecek. Kiralabunu artık sadece online değil, offline mecralarda da karşınıza çıkacak.”

Kaynak URL