TURYİD, gastronomi dünyasını 11 Mayıs'ta buluşturuyor   

Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği’nin (TURYİD), 11 Mayıs’ta gerçekleştireceği 3. Global Gastroekonomi Zirvesi’nde, gastronominin ekonomi ve turizme etkileri Türkiye’den ve yurt dışından birçok katılımcıyla masaya yatırılacak.

Gastronomi dünyası 3. Global Gastro Ekonomi Zirvesi’nde buluşuyor.

Gastronomiyi turizmde sürdürülebilir bir ekonomik büyüme modeli olarak ülke gündemine taşımayı hedefleyen TURYİD, bu kapsamda Türkiye’den ve diğer ülkelerden sektör profesyonellerini, gastronomi meraklılarını ve alanında çığır açan isimleri, 11 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği 3. Global Gastroekonomi Zirvesi’nde bir araya getiriyor. Gastroekonomi Zirvesi, en üst düzeyde stratejilerin geliştirilmesine destek olmak, bu toprakların ürünlerini dünya ile buluşturabilmek, başarılı markalarımızı dünyaya açabilmek ve birlikte büyümek için gastronomi dünyasının vizyoner isimlerini İstanbul’da bir araya getiriyor.

Birçok uluslararası katılımcının da yer alacağı zirvede bu yıl konuşmacıların arasında Fransa Yemek Kültürleri ve Mirası Misyonu Direktörü Pierre Sanner, Keane Brands’ın Grup Stratejisi Direktörü Stefan Breg ve Sürdürülebilir Restoranlar Derneği (SRA) Genel Müdürü Juliane Cailloute de yer alıyor.

Bu yıl zirvede dört ana başlık üzerinde durulacak. Derin Bakış, Sürdürülebilirlik Hemen Şimdi, Yeni Çağın Kıyısında Dönüşüm ve Gastronominin Ekosistemi başlıklarını taşıyan bölümlerde, konular kapsamlı bir şekilde ele alınacak.

Kaynak URL