İngiliz firma, dış mekan fayanslar ithal edecek

Her gün pek çok ithalatçı firma sayısız alım ilanlarını TurkishExporter sayfasına yazmaya, Türkiye’nin en büyük B2B e-ihracat platformu TurkishExporter ise bu ihracat fırsatlarını ilgililere ulaştırmaya devam ediyor.

Peyzaj sektöründe de çok fazla ihracat ilanı yayınlayan TurkishExporter bugün de Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı 4’üncü, en çok ithalat yaptığı 11’inci ülkesi konumunda yer alan İngiltere’den bir alım ilanı yayınlandı. Bu kapsamda Türkiye’den dış mekan fayansları satın alacağını belirten İngiliz firma, ilgili üreticilerle iletişime geçmeyi bekliyor.

İngiltere merkezli ithalatçı ile iletişim kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri ilan üzerinden doğrudan teklif sunabilecekken, İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek basic üyelik başvurusu yapabilir.

İngiltere pazarını keşfedin

İngiltere pazarında faaliyet göstermek veya ihracatınızı genişletmek mi istiyorsunuz? Artık bu hedeflere ulaşmak daha kolay. Forie’nin sunduğu “DataBank” hizmeti sayesinde, 2022-2023 güncel ithalat firmalarının tam adresleri, iletişim bilgileri ve faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında özel listelere ulaşabilirsiniz.

Bu özel veri bankası, doğru hedef kitleye odaklanmanıza ve potansiyel müşterilerinizle hızlı bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Forie.com web sitesini ziyaret ederek bu fırsatı hemen deneyebilir ve Forie’nin ihracat destek uzmanlarından konu hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Kaynak URL