Romanya, seramik ve döküm soba ithal edecek

Türkiye ile Romanya arasındaki olumlu siyasi ilişkiler ve sık temaslar, Türk ve Romen özel sektörler arasındaki ticari, ekonomik ilişkilerin gelişmesinde büyük rol oynuyor. İş Konseyi ise ortak toplantıların yanı sıra üst düzey resmi ziyaretler vesilesiyle düzenlediği toplantılarla Türk şirketlerini Romanya’da iş yapmaya teşvik ediyor.

Bu kapsamda kullanıcılarına verimli ve pratik bir e-ihracat deneyimi sunan TurkishExporter, Romanya’da iş fırsatı yakalayabilecek olan Türk üreticiler için bir ilan yayınladı.

Romanya’da motorlu testereler, motorlu pompalar, sulama sistemleri, yağmurlama pompaları ve kaynak ekipmanlarının satışını yaparak geniş bir hizmet yelpazesi sunan Romen firma yayınladığı ilanla Türkiye’den avize satın alacağını belirtti. Romanya’dan ilan bırakan firmanın ihracat fırsatını görmek isteyen üreticiler, Forie’de bir basic üyelik başlatıp detaylara ulaşabilirler

Romanya pazarına girmek ister misiniz?

Romanya pazarına ihracat yapmak isteyen Türk üreticileri ve ihracat şirketleri için yeni ticari istihbarat kaynağı ‘Forie’ hizmete girdi. “Forie Databank” adıyla yayın yapan bu kaynak, bir ihracat adres bankası niteliğinde. Sektör fark etmeksizin Romanya’da yer alan ithalatçılara, toptancılara veya mağaza şirketlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak URL