Binance Voyager’ın varlıklarını satın alıyor

En büyük kripto varlık platformu Binance’in ABD’deki alt şirketi Binance US, iflas eden Voyager Digital’ın varlıklarını yaklaşık 1 milyar dolara satın alıyor.

İflas eden kripto para aracı şirketi Voyager Digital’dan yapılan açıklamaya göre şirket, müşterilere ve diğer alacaklılara mümkün olan en yüksek miktarı iade edebilme amacıyla stratejik seçenekleri değerlendirdikten sonra, şirketin elindeki varlıklara en yüksek teklifi veren Binance US’i tercih etti.

Binance’in ABD’deki alt şirketi Binance US’in ödeyeceği miktarın 1,022 milyar dolar olduğu ve bu miktarın 1,002 milyar dolarlık kısmının şirketin kripto varlık portföyü için olduğu, 20 milyon dolarlık kısmının ise “ilave değer” olduğu belirtildi.

Anlaşmaya göre Binance US, Voyager’a iyi niyet göstergesi olarak 10 milyon dolar yatıracak ve şirketin en fazla 15 milyon dolara kadar olan belli masraflarını karşılayacak.

Bunlara ek olarak, anlaşmanın gerçekleşmesi için ABD iflas mahkemesi tarafından onaylanması gerektiği ve duruşmanın 5 Ocak’ta olacağı belirtildi.


  • BİNANCE’TEN İFLAS EDEN VOYAGER’A YENİ TEKLİF

    BİNANCE’TEN İFLAS EDEN VOYAGER’A YENİ TEKLİF

FTX’in iflasının ardından Binance’in Voyager’a yeniden teklif verdiği duyurulmuştu.

Kaynak URL