Berkay Saner kimdir? Bipolar bozukluğu nedir? İrem Ay olayı – Berkay Saner instagram adresi nedir?

Berkay Saner kimdir? Bipolar bozukluğu nedir? İrem Ay olayı - Berkay Saner instagram adresi nedir?

İrem Ay olayı nedir sorusu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İrem Ay iddiaya göre; boşandığı eşi tarafından işkence gördüğünü açıkladı. Dilan Ay’ın kardeşi olarak bilinen İrem Ay isimli bir kadının şiddete uğradığı anların görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Berkay Saner isimli şahıs tarafından şiddet gördüğünü iddia eden genç kadın, yardım çığlığını Instagram üzerinden paylaştı. Olay aynı zamanda Twitter’da da kısa sürede en çok konuşulan konular arasında yer alırken  “İrem Ay olayı nedir, kimdir, kaç yaşında, ne oldu?” sorgulamaları hız kazandı. Peki ama Berkay Saner kimdir?

Berkay Saner İrem Ay olayı nedir?

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen İrem Ay isimli kadın, 4 yıl evli kaldığı eski eşi Berkay S.’nin kendisi darp ettiğini öne sürerek fotoğraflar paylaştı. Olay sosyal medyada gündem oldu. 

İrem Ay isimli sosyal medya fenomeninin yaşadığı şiddet görüntüleri Türkiye’de sosyal medyada gündem oldu. Eski eşi Berkay Saner’in kendisini kesici aletle yaraladıktan sonra gülümseyerek başında beklediğini ifade eden genç kadın, sosyal medya hesabından işkence görüntülerini yayınladı. Kısa zamanda #iremay etiketiyle Twitter’da gündem olan olaya tepki yaparken, Dilan Ay’ın kardeşi olan İrem Ay, fotoğraflarla birlikte “Senden de, annenden de, babandan da korkmuyorum. Yaşanan her gecenin, her örtbasın hikâyesini herkes bilecek” mesajlarını paylaştı.

Ayrıca bir ses kaydı paylaşan İrem Ay, ”Acı çekmek ne demekmiş asıl şimdi anlıyorum. Acı çekmek bayılana kadar dayak Yemek değildi. Ayaktaki cam kesiğine eczanede dikiş attırmak değildi. Asıl acı kalbi baştan aşağı sancılara boğan, insanı sırrını kimselere anlatamadan ölmeyi arzulatan bir şeydi.” cümlelerini belirtti. 

Sosyal medyada büyük infial yaratan görüntülerin ardından binlerce kullanıcı, İrem’e destek mesajları atarken Berkay S.’ye tepki gösterdi. Ayrıca İrem’in kız kardeşi Dilan Ay, “Annemi kurban ettim ama kardeşimi etmeyeceğim” paylaşımı yaparak adalet çağrısında bulundu.