Hakan Peker 19 yaş küçük sevgilisiyle aşka geldi

Şarkıcı Hakan Peker, önceki gün yeni sevgilisiyle Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kendisinden 19 yaş küçük sevgilisiyle objektiflere takılan Peker, etraftaki meraklı bakışlara aldırış etmeden aşkını öpücüklere boğdu.

90’lı yılların efsane şarkıcısı Hakan Peker, 2018 yılında 6 yıllık eşi Arzu Öztoprak’tan boşandı. Uzun bir süredir ortalarda görülmeyen sevilen Peker yeni aşkıyla gündeme geldi.

Hakan Peker 19 yaş küçük sevgilisiyle aşka geldi - Resim : 1

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

Peker, önceki gün yeni sevgilisi yazar Hande Ertekin ile Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinde ilk kez görüntülendi.

Hakan Peker 19 yaş küçük sevgilisiyle aşka geldi - Resim : 2

42 yaşındaki Hande Ertekin ile sarmaş dolaş bir şekilde bir hayranı tarafından görüntülen Peker’in rahat tavırları dikkat çekti.

Hakan Peker 19 yaş küçük sevgilisiyle aşka geldi - Resim : 3

Çiftin ilişkilerinin ne zaman başladığı ise henüz bilinmiyor.

Hakan Peker 19 yaş küçük sevgilisiyle aşka geldi - Resim : 4

HANDE ERTEKİN KİMDİR?

Hande Ertekin, 1980 yılında İstanbul’da doğdu. 2000 yılında Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünü bitiren Hande Ertekin, televizyon dünyasının yakından tanıdığı bir yönetici. Duayen televizyon habercilerinin yönetmenliğini yapan Ertekin, televizyon kanallarında üst düzey yöneticilik ve genel yayın yönetmenliği koltuğunda oturdu. ATV Star, TV8, TGRT Haber gibi kanallarda uzun yıllar çalışan Hande Ertekin’in “Zevce, Konu Aşksa ve Altıncı göz” adında üç romanı var.

Kaynak URL