Kenan Doğulu'nun doğum günü partisine polis baskını

Kenan Doğulu 50. yaşına özel evinde doğum günü partisi verdi. Müziğin ve gürültünün gece geç saatlere kadar devam etmesi üzerine şarkıcının komşuları polis çağırdı.

Haber Merkezi

Kenan Doğulu Beykoz Acarkent’teki evinde verdiği partiyle 50’nci yaşını kutladı. Doğulu, partiden önce ise komşularına bir mektup göndererek oluşabilecek gürültüden dolayı özür diledi.

“SABIR VE ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM”

Doğulu, mektupta şu ifadelere yer verdi:

“Her sene 31 Mayıs’ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum.”

Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey’e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz.”

Kenan Doğulu'nun doğum günü partisine polis baskını - Resim : 2

Sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı bu özel partide şarkıcının komşuları yüksek sesli müzikten ve gürültüden rahatsız oldu. Uyarılara rağmen gece geç saatlere kadar devam eden partiye gelen polis ekibi müdahale etti.

Kaynak URL