Nükhet Duru'yu şoke eden 'Kadir İnanır' sorusu: "Ne alaka?"

Nükhet Duru YouTube’da katıldığı bir programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Nükhet Duru ‘Kadir İnanır’la ilişkiniz oldu mu?’ sorusunu duyunca ise çok şaşırarak “Niye olsun, ne alaka Allah aşkına?” yanıtını verdi.

67 yaşındaki şarkıcı Nükhet Duru, YouTube’da yayınlanan ‘Melikşah Altuntaş ile Hayatımın Listesi’ adlı programa konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Duru, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Ailesine olan kırgınlığını dile getiren Nükhet Duru, bir itirafta da bulundu.

Nükhet Duru

“AİLEM BENİ EVLATLIK VERDİ”

“Beni hayatta tutan, kol kanat geren bir insan olmadı. Maalesef çok zor bir çocukluk geçirdim. Genç kızlık geçirmedim, direkt genç kadınlığa adım attım” diyen sanatçı, “Kendi meseleleriyle meşgul bir anne ile kendi meseleleriyle meşgul bir babanın çocuğuydum. Halleri, vakitleri yerinde olmasına rağmen beni evlatlık vermeyi tercih ettiler. Belki de ‘İkimiz de tuhaf insanlarız. Bir aşkın içinde debeleniyoruz, çocuk da bizi mi çekecek?’ diye düşündükleri için verdiler. şeklinde konuştu.

Nükhet Duru

“NE ALAKA?”

Duru kendisine sorulan “Kadir İnanır’la ilişkiniz oldu mu?” sorusuna da şaşırarak “Bu soruyu nereden buldun? Vallahi şaşkınlığımdan bir cevap hakkını sana ayırdım. Niye olsun, ne alaka Allah aşkına?” yanıtını verdi.

Kaynak URL