Uyuşturucu operasyonuyla gözaltına alınmıştı: Kalben haftalar sonra konuştu

Uyuşturucu operasyonuyla gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben, ünlü isimlere uyuşturucu sattığı iddialarıyla gündemdeydi. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Haber Merkezi

Şarkıcı Kalben’in evine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından baskın düzenlenmişti.

8 Mayıs’ta düzenlenen operasyonda ünlü şarkıcının evinde bulunan üç parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan ‘skunk’ türü uyuşturucu madde ile 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirilmişti.

Gözaltına alınma süresiyle tüm gözleri üzerine çeken Kalben adliyeye sevk edilmişti. İfadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ünlü şarkıcıya yurtdışına çıkış yasağı konmuştu.

Serbest kaldıktan sonra ilk kez açıklama yapan ünlü şarkıcı “kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm” ifadelerini kullanmıştı.

Kalben’in arkadaş kurbanı olduğu yönde de haberler çıkmıştı. Yurt dışında olduğu bir zamanda uyuşturucu kullanırken görüntülerin çekildiği popüler şarkıcı hakkında çeşitli iddialar da öne sürülmüştü.

Uyuşturucu operasyonuyla gözaltına alınmıştı: Kalben haftalar sonra konuştu - Resim : 2

Günaydın’dan Atakan Irmak’ın haberine göre; Kalben’in müzik sektöründeki birçok ünlü isme menajeri aracılığıyla uyuşturucu sattığı iddiası bomba etkisi yaratmıştı.

İddiaların odağındaki şarkıcıdan kısa süre sonra yalanlama da gelmişti.

Uyuşturucu operasyonuyla gözaltına alınmıştı: Kalben haftalar sonra konuştu - Resim : 3

Geçtiğimiz akşam verdiği konser sonrası görüntülenen Kalben haftalar sonra ilk kez kameralara konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhabirlerin “Menajeriniz ve arkadaşınız tarafından ihanete uğradınız” demesi üzerine konuşan Kalben “Bir şey söyleyeceğim. Bu memlekette kim ihanete uğramamış. Kim suçlu olmadığı bir konuda suçlanmamış ki…” diyerek yanıt verirken söz konusu iddiaları da bir kez daha yalanladı.

Kaynak URL