AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki! 'TSK komuta kademesine saldırarak bu sınırı geçmiştir'


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’daki tank palet fabrikasında yaptığı konuşmasını komuta kademesinin alkışlamasına sert tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu açıklamasında “Kariyerist kafadan asla ve asla hayır gelmez onun için komuta kademesi haddini bilsin siyaset askerin işi değildir” demişti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yönelik “Dün Kılıçdaroğlu vahim sözlerle TSK komuta kademesine saldırarak bu sınırı geçmiştir” dedi.

Çelik’in açıklamasından satır başları:

“TSK’nın ortaya koyduğu başarılar, dostlarımız tarafından takdir ediliyor, Türkiye’yi sevmeyenler tarafından eleştiriliyor.

Demokrasilerde bütün kurumlar eleştirilebilir. Fakat eleştiriyle hakaret arasında çok temel bir fark vardır. Bir siyasetçinin asla geçmemesi gereken bir sınırdır.

Dün Kılıçdaroğlu vahim sözlerle TSK komuta kademesine saldırarak bu sınırı geçmiştir. Bu sözlerin Kılıçdaroğlu’ndan gelmesi hiç şaşırtıcı olmadı. Kılıçdaroğlu’nun nefret siyaseti TSK komuta kademesine hakaret etmesi haddini aşan bir boyuta ulaştı.”

Kaynak URL