'Çekilecek' iddialarına en net yanıt: "Yolumuza devam ederiz"


Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir başka aday Muharrem İnce’yi Memleket Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret etmesinin yankıları sürüyor. Kritik görüşmede seçime yönelik bir iş birliği veya bir teklif üzerine konuşulmadığı belirtilirken, Memleket Partisi kulislerinden yeni bilgiler geldi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, canlı yayında kritik açıklamalarda bulunarak son kulis bilgilerini paylaştı.

FDSSF

MEMLEKET PARTİSİ KARARLI: “BİZ YOLUMUZA DEVAM EDERİZ”

Canova, Memleket Partisi cephesinde “Bizim yapacak bir şeyimiz yok derleyip toparlama iddiasında olan CHP’dir. Birçok şeyi derleyip toparladılar ama bizimle ilgili bir durum yok. Biz yolumuza devam ederiz” şeklindeki görüşün hakim olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

HÜDA PAR'dan bakanlık açıklaması! 'Hangisi verilirse verilsin...'

HÜDA PAR’dan bakanlık açıklaması! ‘Hangisi verilirse verilsin…’

Yeşil Sol Parti seçim bildirgesini açıkladı! Çok konuşulacak maddeler

Yeşil Sol Parti seçim bildirgesini açıkladı! Çok konuşulacak maddeler

Kılıçdaroğlu davet etti! CHP'den aday oluyor

Kılıçdaroğlu davet etti! CHP’den aday oluyor

Muharrem İnce'nin tavrına şaşırmışlar

Muharrem İnce’nin tavrına şaşırmışlar

“İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLSE DE PUSULADA İSMİ OLACAK”

Bugün YSK’nın cumhurbaşkanı adaylarına itirazları karar bağlayacağını ve yarın Resmi Gazete’de cumhurbaşkanı kesin aday listelerinin yayımlanacağını hatırlatan Canova, “31 Mart tarihinden sonra Muharrem İnce adaylıktan çekilse de oy pusulasında ismi olacak” diye konuştu.

GHFHFGH

Son ana kadar CHP-Memleket Partisi arasından bir görüşme olup olmayacağı merak konusu olurken, herhangi bir gelişme olmazsa Muharrem İnce’nin adaylığının kesinleşeceği konuşuluyor.

Kaynak URL