Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'da önemli açıklamalar


Son dakika haberine göre Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalarda bulunuyor.

21

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları;

  • Ekim ayı sonunda Konya’da Dünya Karate Şampiyonası düzenlendi. Genç karatecilerimizin 12 madalya kazanarak göğsümüzü kabarttığı bu etkinlik de son derece başarılı geçti. Tüm Konyalı kardeşlerimi, misafirperverlikleri ve başarılı ev sahiplikleri dolayısıyla yürekten tebrik ediyorum. Modern spor altyapısı ve tecrübeyle Konya’nın uluslararası spor organizasyonlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olacağına inanıyorum. Bizler de bu konuda Konya’ya desteklerimizi sürdüreceğimize inanıyoruz.

“KONYA’NIN ÖZEL BİR YERİ VAR”

  • Konya’nın siyasi mücadele tarihimizde özel bir yeri var. Türkiye’nin en zorlu, sancılı yıllarında Konya yerli ve milli duruşuyla, cesareti ve dirayetiyle daima kendinden söz etmiştir. 12 Eylül’den 28 Şubat’ın karanlık günlerine kadar tavrınızı milli iradeden yana koydunuz. Merhum Erbakan hocamıza sahip çıkan Konya, AK Parti’nin de en büyük kalesi olmuştur. Her ne kadar Erbakan hocamızdan sonra kurmuş olduğu partinin varisleri aynı istikamette yürümemişse de biz AK Partimizde yeni bir dönemi başlattık ve Türkiye’nin bir numaralı partisi olduk.

  • Şu anda da 1 numaralı Türkiye’nin en güçlü partisi olarak ve ayrıca Cumhur İttifakı olarak bu gücümüzü ülkemizin geneline yaymak suretiyle yolumuza devam ediyoruz. Girdiğimiz seçimlerin tamamında Konyalı kardeşlerimizin desteğine mazhar olduk. Bize gönül veren, destek veren tüm Konyalılara teşekkür ediyorum.

  • Ulaşımda dünyanın en ucuz şehri unvanını elinden tutan Konya, belediyecilikte de örnek olmuştur.

  • Bugün yine 3 şehidimiz var ama onların kanı yerde kalmayacak. Mehmetçik adı nereden geliyor; Muhammet, Mehemmet ve Mehmet… Biz sonra Mehmetçik demişiz.

  • Bugün Mevlana Meydanı’ndaydık. O meydan neydi ne hale geldi.

Ayrıntılar geliyor…

Kaynak URL