Erdoğan'dan flaş açıklamalar!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Konuşmasında “2023 seçimlerine kadar devam edecek bu yolculukta kapısı çalınmayacak hane bırakmayacağız.” diyen Erdoğan, “Bir dönem AK Parti çatısı altında hizmet etmiş, daha sonra partimizden ayrılmış arkadaşlarımızla irtibatlarımızı güçlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

thumbs_b_c_ad3e1825590735f9bde1f8acc376dae4

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

  • Bursa’da infaz koruma memurlarımızın içinde bulunduğu otobüse yapılan terör saldırısında şehit olan memurumuza rahmet diliyorum.
  • Dünyanın birçok kriz bölgesinde AFAD, Kızılay canla başla çalışıyor. Vicdanı kararmışların hezeyanları bizi doğru bildiğimiz yoldan caydıramaz. Bizim ilham kaynağımız da güç kaynağımız da milletimizdir. Kimsenin milletimizle aramıza girmesine müsaade etmeyeceğiz. Son 20 yılda olduğu gibi muhalafetin fitne ve gerilim siyasetini aklı selimle savuşturacağız. Milletimiz arasına nifak tohumları ekilmesine izin vermeyeceğiz.

“KİRLİ PAZARLIKLARI MİLLETİMİZ BİLİYOR”

  • Seferberlik başlatıyoruz. 2023 seçimlerine kadar devam edecek yolda kapısı çalınmadık hane bırakmayacağız. Hangi siyasi partiye oy verirse versin 85 milyonun her bir fendine ulaşmayı hedefliyoruz. Bir dönem AK Parti çatısı altında hizmet etmiş, daha sonra partimizden ayrılmış arkadaşlarımızla irtibatlarımızı güçlendireceğiz.
  • Altılı muhalefetin tek yaptığı sosyal medyadan birbirine ayar vermektir. Milletimiz o masayı kimin kurduğunu, hangi kirli pazarlıkların yapıldığını iyi biliyor.
  • İsrail’den hangi düzeyde olursa olsun görüştüğümüz her yetkiliye Kudüs’un statüsü konusundaki hassasiyetlerimizi açıkça söyledik, söylemeye devam edeceğiz.

Kaynak URL