Canon CEO'su Yuichi Ishizuka, Türkiye'yi ziyaret etti

Canon Eurasia’daki görüşmeler sırasında Yuichi Ishizuka, öncelikli pazarlar arasında bulunan Türkiye’nin stratejik bir rol oynadığını dile getirdi ve ülkenin hızlı büyümesinin EMEA bölgesi için önemini vurguladı: “Bu ziyareti, sahadaki ekiplerimiz ve müşterilerimizle bağlantı kurmak, işimizi güçlendirmek ve topluma katkı sağlamak üzere yapacağımız gelecek yatırımları keşfetmek adına paha biçilmez bir fırsat olarak görüyorum. Türkiye müşteri tabanı ve demografik profili ile stratejik vizyonumuzda önemli bir yere sahip.”

“Canon Gençlik Programı’ ve ‘Satışta Kadın’ gibi projelerimiz; araç, ekipman ve bilgi birikimimizi kullanarak toplumu destekleme çabalarımızı ortaya koyuyor” diyen Ishizuka, Canon’un Türkiye’nin baskı ve görüntüleme teknolojileri sektöründe devam eden pazar liderliğini de vurguladı ve Canon’un rekabet üstünlüğünü sürdürme konusundaki kararlılığına dikkat çekti.

“Türkiye’de önemli yatırımlar yapmaya devam edeceğiz”

Türkiye ziyaretinde Ishizuka’yı karşılayan Canon Eurasia Ülke Direktörü Alexandre Emeryk, “Canon olarak Türkiye’deki operasyonlarımıza önemli yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Bu yatırımlar sayesinde Türkiye’deki tüm paydaşlarımızla yakın iş birliği içerisinde olup müşteri odaklı yaklaşımımızı daha da güçlendirerek onların başarılarına destek vereceğiz. Bu sayede Türkiye pazarındaki varlığımızı güçlendirecek ve Canon’u her geçen gün bir adım daha ileriye taşıyacağız” dedi.

“TOÇEV iş birliğiyle, 29 çocuğa temel fotoğrafçılık eğitimi verdik”

Ishizuka, Türkiye ziyareti sırasında Canon’un Türkiye’deki KSS faaliyetlerini de inceleme fırsatı  buldu. Canon Gençlik Programı’nın son iki yıldır Türkiye’deki partneri olan TOÇEV‘i (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) ofisinde ziyaret eden Ishizuka, TOÇEV’e teşekkürlerini iletti:

2015 yılından bu yana gençlerin sesini duyurmayı amaçlayan programa değerli desteklerinden dolayı TOÇEV’e teşekkür ederiz. Türkiye’de TOÇEV iş birliğiyle son 2 yılda bu başarılı projeyle 14-17 yaş arası 29 çocuğa temel fotoğrafçılık eğitimi verdik. Program kapsamında çocuklar duygu ve bakış açılarını fotoğraf aracılığıyla aktarırken, Ankara ve Mardin’de unutulmaz sergilere imza atıldı. Bu yıl 30’uncu yaşını kutlayan ve bugüne kadar Türkiye genelinde eğitime erişimde zorluk yaşayan 8 milyondan fazla çocuğa eğitim olanağı sağlayan TOÇEV ile geleceğin hikâye anlatıcıları olan çocuklar için bu programın öneminin paha biçilmez olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Kaynak URL