Mastercard Kadın KOBİ Liderleri ödül başvuruları 24 Mayıs'ta sona eriyor

2022’de kadın girişimcileri ve iş liderlerini desteklemek amacıyla başlatılan ödül programı, bölgedeki gelecek nesil iş liderlerinin yolunu açan kadınları onurlandırmak ve yükseltmek için bir platform görevi görüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yaratıcı liderlik, sosyal etki ve yaşam boyu başarı ödülü gibi 15 farklı kategorinin yer alacağı ödüllerde, kısa listeye kalan adaylar, kadınların sahip olduğu ve yönettiği işletmelerde mükemmellik ve yeniliği tanımaya adanmış sektör liderlerinden oluşan komite tarafından değerlendirilecek.

Merkezi veya ofisi Mastercard tarafından düzenlenen, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgelerinde bulunan ya da bu pazarlara hizmet sunan tüm kadın yöneticiler veya işletme sahipleri aday olmak için başvuruda bulunabiliyor.

Sınırsız potansiyeli ortaya çıkarıyoruz

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mastercard EEMEA Pazar Geliştirme Başkan Yardımcısı Amnah Ajmal, kadınların sahip olduğu ve yönettiği işletmelerin küresel ekonomiye katkısına dikkati çekti: “Mastercard olarak kadın girişimcileri ve iş liderlerini güçlendirerek, sahip oldukları sınırsız potansiyeli ortaya çıkarıyor ve kapsayıcı refahı teşvik ediyoruz. Bu doğrultuda, ‘Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri’ ile kadınların olağanüstü katkılarını kutlamayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak URL