Aziz 21. bölüm tek parça full izle ! Show TV Aziz yeni bölüm izle ! Aziz son bölüm izle

Aziz dizisinin 21. bölümü Show TV’de 15 Nisan günü yayınlandı. Dizi severlerin merakla beklemiş olduğu dizinin yeni bölümü internete yüklendi. Aziz dizisinin 21. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Aziz son bölüm tek parça full izle.

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlenmiş olduğu, cuma akşamları da büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz’in yeni bölümü yayınlandı. 

AZİZ 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kenan, Pierre ve Galip’in de desteğiyle şehirdeki ticaret dengesini alt üst edecek bir yola başvurur. Böylece Aziz, gözünü açar açmaz çetin bir mücadelenin içine girer ve düşman cephesine karşı büyük bir savaş başlatır. Adem’in şiddetine dayanamayan Dilruba herkesi tedirgin edecek bir karar alır. Efnan Pierre’den kurtulmak isterken onun eline büyük bir koz vermiştir. Bu koz Aziz ve Efnan aşkının bir kere daha sınanmasına neden olacaktır.

AZİZ 19. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Düğün gününde vurulan Aziz’in durumu ağırdır. Aziz’in son hamlesiyle planları suya düşen Pierre, elindeki son kozu kullanarak Efnan’a akıl almaz bir teklifte bulunur.

Efnan’ın vereceği karar olayların seyrini tamamen değiştirecektir. Bu sırada pusuda bekleyen düşmanlar, Aziz’in yokluğunu fırsat bilerek harekete geçerler. Düşman cephesindekilerin bu hamleleri tüm dengelerin bozulmasına sebep olacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirmiş olduğu, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün bulunduğu, senaryosunu da Eda Tezcan’ın kaleme aldığı Aziz dizisinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya bulunuyor. Bu güçlü kadroya ek olarak Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de beraberinde oynuyor.

Aziz dizisinin Show TV’de 15 Nisan günü yayınlanan 21. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

AZİZ 21. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak URL