CANLI MAÇ İZLE! Fenerbahçe Gaziantep Bein Sports canlı izle!

Trabzonspor’un liderliğinde devam eden Süper Lig’de heyecan Fenerbahçe – Gaziantep FK maçı ile devam ediyor. Fenerbahçe Gaziantep maçını canlı izleyebileceğiniz link haberimizde. Fenerbahçe Gaziantep maçı canlı izle…

Süper Lig’in 35. haftasında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe ile Gaziantep FK kritik maçta kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor.

Fenerbahçe Gaziantep maçı ile birlikte Sper Lig’de heyecan devam ediyor. Süper Lig’de birinci olan Trabzonspor’un 11 puan gerisinde olan Fenerbahçe, ligde 42 puana sahip Gaziantep FK’yi misafir edecek. Fenerbahçe Gaziantep maçı ile ilgili merak edilenler ve canlı izleme linki haberimizin devamında…

FENERBAHÇE’DE 4 EKSİK

Fenerbahçe, Gaziantep FK karşısında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Attila Szalai, Miguel Crespo ve Dimitris Pelkas’ın yanı sıra sarı kart cezalısı Kim Min-jae müsabakada forma giyemeyecek. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Mert Hakan Yandaş’ın maçta takımdaki yerini alması beklenirken, Bright Osayi Samuel’in durumuna ise teknik heyet karar verecek.

SINIRDA 5 İSİM

Fenerbahçe’de sarı kart ceza sınırında 5 oyuncu yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Luiz Gustavo, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 36. haftada oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe – Gaziantep FK maçı 29 Nisan Cuma günü saat 20:30’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI CANLI İZLE

Fenerbahçe Gaziantep maçını canlı izlemek istiyorsanız aşağıda bulunan link üzerinden izleyebilirsiniz…

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI CANLI İZLE

Kaynak URL