CANLI MAÇ İZLE! Real Madrid Manchester City EXXEN canlı izle!

Karim Benzema’lı Real Madrid evinde Kevin De Bruyne’li Manchester City’yi Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında ağırlıyor. Real Madrid Manchester City maçını canlı izleyebileceğiniz link haberimizde. Real Madrid Manchester City maçı canlı izle…

Real Madrid Manchester City maçı ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde ikinci finalist belli oluyor. Eşleşmenin ilk kapışmasına İngiltere’deki Etihad Stadı’nda Manchester City, Real Madrid’i 4-3 yenerken müsabaka nefesleri kesmişti.

REAL MADRID MANCHESTER CITY MAÇI HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu rövanşına sahne olacak Real Madrid Manchester City maçı bu akşam 22.00’de başlayacak, Exxen’den ve tv8buçuk (tv 8,5) kanallarından canlı yayınlanacak. 

Manchester City Real Madrid maçını canlı izlemek istiyorsanız aşağıda bulunan link üzerinden izleyebilirsiniz…

REAL MADRID MANCHESTER CITY MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE LİNKİ

 

Kazandığı 13 kupayla Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasının en başarılı takımı Real Madrid, geçen yıl Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk finalini oynayan Manchester City’nin karşısına çıkıyor.

İspanya’nın başkenti Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 22.00’de başladı.

Real Madrid, La Liga’da şampiyonluğu ilan etmesi sonrası Şampiyonlar Ligi’nde de 2018’den bu yana ilk, tarihinde 17. kez final oynamak istiyor.

İngiltere Premier Lig’de Liverpool ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City ise skor avantajını iyi değerlendirip, adını bir kez daha finale yazdırmaya çalışacak.

Maç sonunda turu geçen ekip Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile karşılaşacak.

CANLI MAÇ İZLE! Real Madrid Manchester City EXXEN canlı izle! - Resim : 1

DETAYLAR

Manchester City, bu eşleşmenin ilk ayağında Real Madrid’i 4-3 mağlup etti. Turnuva tarihinde sadece iki yarı final eşleşmesi toplam 10+ gole sahne oldu (1997/98’de Juventus 6-4 Monaco & 2017/18’de Liverpool 7-6 Roma).

Real Madrid’e rakip olduğu son üç Şampiyonlar Ligi maçını kazanan Manchester City, Kupa 1 tarihinde İspanyol ekibini üst üste dört kez mağlup eden üçüncü takım olmak istiyor (Ajax ve Bayern).

İlk maçını kazandığı son 10 Şampiyonlar Ligi eleme turunun dokuzunda yoluna devam eden Manchester City, bu süreçte sadece 2016/17’nin son 16 aşamasında Monaco’ya elendi.

Real Madrid, ilk maçını kaybettiği son beş Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinde de turnuvaya veda etti.
Manchester City, Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde üst üste iki sezon finale kalmayı başaran dördüncü İngiliz takımı olmak istiyor (Liverpool, Manchester United & Nottingham Forest).

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son iki maçı kaybeden Real Madrid, üst üste üç yenilgi aldığı tek serisinde Manchester City karşısında iki mağlubiyet yaşamıştı (Şubat-Ekim 2020 arasında). İspanyol ekibini çalıştıran Carlo Ancelotti, turnuva kariyerinde üst üste üç mağlubiyet aldığı bir süreç yaşamadı (177 maç).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde akan oyunda en fazla şut pası veren oyuncu olan Vinicus Junior (28), Real Madrid formasıyla Mesut Özil’den (2010/11’de 32) bu yana en yüksek sayıya ulaşan isim konumunda.

Manchester City formasıyla ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktığı Eylül 2015’ten bu yana turnuvada Kevin De Bruyne’den (18) daha fazla asist yapan sadece iki isim bulunuyor: Neymar (25) ve Kylian Mbappe (20).

Şampiyonlar Ligi tarihinde Real Madrid’i Pep Guardiola’dan (4) daha fazla mağlup eden tek teknik direktör Ottmar Hitzfeld (7). Guardiola, bu turnuvada İspanyol ekibini deplasmanda üç kez yenmeyi başaran ilk çalıştırıcı olmak istiyor.

Real Madrid santrforu Karim Benzema (9), Şampiyonlar Ligi eleme turlarında bir sezonda en fazla gol atan oyuncu konumundaki Cristiano Ronaldo’nun (10) rekoruna ortak olmak istiyor. Fransız yıldız, aynı zamanda bir sezonda hem çeyrek hem de yarı final eşleşmelerinin her iki ayağında fileleri havalandıran dördüncü oyuncu olabilir: Fernando Morientes (2003/04), Neymar (2014/15) ve Edin Dzeko (2017/28).

Kaynak URL