Kuruluş Osman 93 bölüm ne zaman? Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm Tek Parça Full İzle

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü ATV’de 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü yayınlanacak. Kuruluş Osman 93. bölümü tek parça olarak internete yüklendiğinde izleme linki burada olacak.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 93. bölümünün 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyordu. Ancak Ramazan bayramı nedeniyle diziye 1 hafta ara verildi. 11 Mayıs’ta yayınlanacak Kuruluş Osman’ın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link, dizi yayınlandığında burada olacak. 

KURULUŞ OSMAN 92. BÖLÜMDE NE OLDU?

Osman Bey, sonunda İnegöl Tekfuru Nikola’yı ele geçirir. Herkes Nikola’nın acı ölümünü beklerken, Osman Bey onu öldürmez. Nikola esir edilerek Kayı obasına götürülür. Osman Bey’in yeni planı ne olacaktır? Karanlığın elçisi Usta Arius ve Bizans Komutanı Romanos bu toprakları nasıl şekillendireceklerini konuşurken, ortaya ateş gibi düşen bir haber gelir. Osman Bey, Nikola’ya karşılık, İnegöl kalesini istemektedir. Usta Arius ve Romanos, Nikola’nın canı için, kaleyi teslim edecek midir?

Bala ve Malhun hatun el ele fetih hazırlıkları yapıyorlar

İnegöl’ün fethedileceği haberi dalga dalga yayılmış, Kayı obasını fetih heyecanı sarmıştır. Bala Hatun önderliğinde Bacıyanlar pusatlarını kuşanırlar. Malhun Hatun’un topladığı hatunlar ise cenk sürerken, arkada orduya lazım olacak malzeme ve levazımları toparlarlar. Günüz Bey’de, İnegöl surlarını dövecek mancınıkların başında olacaktır. Bütün Alplar, Osman Bey’in buyruğuna dikkat kesilmiştir. Tek gerçek ise artık fetih vaktidir.

Tekfur Kosses kendisini sorguluyor

Tekfur Kosses’in yaraları iyileşirken, aynı zamanda Şeyh Edebalı’nın sohbetlerinden de nasiplenir. Tekfur Kosses, yıllar sonra ilk defa kendisini, yaptıklarını sorgulamaya başlar. Tekfur Kosses’in inanç dünyasında bir değişim mi yaşanmaktadır?

Usta Arius’un maskesi düşüyor

Usta Arius, Kayı obasındaki casusu Barkın’ı kullanarak şartları kendi lehine çevirmek ister. Artık maskenin düşme vakti gelmiştir. Ardı ardına kurduğu oyunların sonuna gelen karanlığın elçisi Usta Arius, Osman Bey’in eline düşer. Osman Bey, maskenin ardında kimin olduğunu öğrenince ne yapacaktır?

KURULUŞ OSMAN 91. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Bilecik’te yapılan düğün hazırlığı bütün hızıyla devam eder. Bilecik Tekfuru Justinyanus, Osman Bey ve ailesini öldürmek için nasıl bir hamle yapacaktır? Osman Bey ve Hatunları düğün davetlisi kisvesiyle kaleye girerler. Niyetleri Bilecik’i fethetmektir fakat hesap etmedikleri bir şey vardır. Osman Bey tekfurların oyununa nasıl karşı koyacaktır? Orhan ve Alaeddin’in Bilecik’te esir tutulduğunu bilen Bala Hatun ve Malhun Hatun çocuklarının yerini bulabilecek midir?

Kayı Obası yüreği ağzında, çocuklardan ve Osman Bey’den gelecek iyi haberleri beklerken Barkın ise Söğüt’ü ele geçirmek için kendi oyununu kurmaya çalışır. Barkın’ın hain planı nedir?

Bilecik tekfuru Justinyanus, Yarhisar’dan gelecek olan düğün kafilesini büyük bir heyecanla beklemektedir. Gelinin gelmesini bekleyen tekfur büyük bir şok yaşar. Osman Bey ve Alpları Bilecik’i fethetmeye gelmiştir fakat Bilecik Tekfuru Juntinyanus’un elinde büyük bir koz vardır. Orhan ve Alaeddin! Osman Bey çocukları için fütuhattan vazgeçecek midir?

Kuruluş Osman 93. bölüm ne zaman? Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm Tek Parça Full İzle - Resim : 1

Kaynak URL