Villarreal – Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya La Liga maçında heyecan! Villarreal – Real Madrid karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor…

HABER MERKEZİ

İspanya La Liga maçında heyecan devam ediyor. Villarreal, Real Madrid’i ağırlayacak… Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Villarreal – Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Villarreal – Real Madrid maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri…

Real Madrid formasını giyen Arda Güler, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’nin de dikkatini çekti. 

Arjantinli teknik direktör, Barcelona’dan Vitor Roque ve Real Madrid’den Arda Güler örneklerini vererek “Vermeeren geleceği olan önemli bir genç oyuncu. Arda Güler ve Vitor Roque gibi bu sezon az süre alabildi. Bunlar genç oyuncular. Kullanılabilecekleri anlar da var, beklenmesi gereken anlar da. Ligin geri kalanında belki biraz daha dakika alabilir” yorumunda bulundu.

Ancak Mundo Deportivo, Simeone’yi eleştiren bir haber yayınladı. Vermeeren’in Vitor Roque ve Arda Güler’le karşılaştırılmasının doğru olmadığını yazan gazete, Arda ve Vitor’un Vermeeren’den çok daha fazla süre aldıklarının altını çizdi.

Vitor Roque 14 maçta 327 dakika forma giyip 2 gol atarken Arda Güler ise 11 maçta 351 dakika forma giyip 4 gol attı.

Vermeeren ise sadece 3 maçta 83 dakika forma giyebildi. 9 Mart’tan bu yana da forma giyemiyor.

VİLLARREAL REAL MADRİD KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Villarreal – Real Madrid İspanya La Liga maçında iki takım 19 Mayıs Pazar günü saat 20:00’de karşı karşıya gelecek.

VİLLARREAL REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Villarreal – Real Madrid karşılaşması S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

VİLLARREAL REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Kaynak URL