İsmail Kartal'dan derbi sonrası Aziz Yıldırım'a Mourinho tepkisi!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray’ı 1-0 yendikleri maçın ardından, başkan adayı Aziz Yıldırım’ın hafta içinde yaptığı açıklamalara tepki göstererek, “Seçimlerle ilgili hocalar konuşuldu, oyuncularımın morali bozuldu. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Fenerbahçe, Süper Lig’in 37. haftasında konuk olduğu lider Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk ümidini son haftaya taşıdı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, maçı değerlendirdikten sonra Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım’ın hafta içinde yaptığı teknik direktör açıklamalarına isim vermeden “Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum” sözleriyle tepki gösterdi.

İsmail Kartal’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

“Seçimlerle ilgili hocalar konuşuldu, oyuncularımın morali bozuldu. Oyuncularımın moralini düzeltmek için antrenmanı iptal edip farklı organizasyon yaptık. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum.

Derbi öncesi bir hocayla ilgili açıklamalar Fenerbahçe’ye yakışmaz. Bir tarih yazıldı. Bu tarih Fenerbahçeliler’e armağan olsun. Başka diyecek bir şeyim yok. Soru da istemiyorum!”

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından ve sezon sonunda yapılacak olan seçimdeki başkan adaylarından Aziz Yıldırım, hafta içinde düzenlediği basın toplantısında seçilmesi halinde Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına getirmek istediğini açıklamıştı.

Aziz Yıldırım’ın Mourinho ile ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Mourinho’yla 2 saat görüştük. O anlattı, biz anlattık. Sonrasında görüşmeleri menajeriyle ilerleteceğiz. Biz hiç para konuşmadık kendisiyle. Daha adamın geldiği yok, konuşuyoruz. İkna edersek, şartlarda anlaşırsak gelecek. Mourinho, Suudi Arabistan’a gitmiyor. Gitseydi daha önce giderdi. Paraya ihtiyacı yok. Roberto Carlos geldi buraya ‘Biz Avrupa’da final oynarız. Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon da oluruz.’ dedi. Bunu bütün oyunculara aşıladı. Herkeste bir hava oluştu. Inter, PSV, Sevilla, Chelsea maçları böyle oynandı. Fenerbahçe’nin takımı iyi ama başına güçlendirecek insanlar lazım. Parasal olarak da sıkıntımız yok. 9 Haziran’da seçim olacak. 9 Haziran’a kadar Mourinho bekler mi, beklemez mi bilmiyorum. Eğer rakibimiz de Mourinho’yla çalışmak istiyorlarsa, divan kurulu başkanımız Şekip Mosturoğlu’na rica edeceğim, menajeriyle görüşecek arkadaşımızla, kendilerinin bu işleri yürütecek adamları beraber gidip Mourinho’yla imzayı atsınlar. Biz kaybedersek, Mourinho’nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum.”

Kaynak URL