Stadı terk eden Aziz Yıldırım: Ali Koç bana 'gerekirse kavga ederim' dedi

Divanı başkanlığı seçimine tepki gösterip kongrenin yapıldığı stadı terk eden Aziz Yıldırım, açıklama yaptı. Yıldırım, “Ali Bey’in elini sıktım. Ali Bey çok gergin bir ifadeyle bana, “gerekirse kavga ederim” dedi” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Divanı başkanlığı seçimine tepki gösterip kongrenin yapıldığı stadı terk eden Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. 

Bu gerilimin kongreyi kavgalı ortama sürükleyeceğini gördüm ve endişe duydum. Ali Koç ve divandan buna çözüm bulunması gerektiğini söyledim. Amacım Ali Koç’la birlikte sükunet çağrısı yapmaktı. İki taraf da kavga edecek hale gelmişti. Ali Bey’in elini sıktım. Ali Bey çok gergin bir ifadeyle bana, “gerekirse kavga ederim” dedi. 

Yıldırım’ın açıklamaları:

Kavga etmeyi tercih edenleri, kavgayı kışkırtanları Fenerbahçelilerin vicdanına havale ediyorum. Bütün Fenerbahçeliler kardeş olduklarını unutmasınlar. Kongreler, yönetimler gelir geçicidir. Yarın olmayabilirler. Kalıcı olan Fenerbahçe ve Fenerbahçeliliktir. Gerisi teferruattır. Bu provokasyonları göze alanlar yarın bir gün Fenerbahçe’nin sahibi olmaya kalkışırlarsa ben buna şaşırmayacağım. Holdinglerin takımı Fenerbahçe mi, halkın takımı Fenerbahçe mi? Düşünsünler ona göre karar versinler. Biz halkız. 

 

Kaynak URL