Vincenzo Montella'dan ilk 11'de 7 değişiklik

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, son oynanan Avusturya maçının 11’ine göre İtalya karşısında 7 değişiklik yaptı.

AA

Hazırlık maçında İtalya’ya konuk olan A Milli Takım’da teknik direktör Vincenzo Montella, Avusturya ile oynanan son hazırlık karşılaşmasına göre ilk 11’de 7 değişikliğe gitti.

Avusturya maçının başlangıç kadrosunda yer alan Uğurcan Çakır, Merih Demiral, Cenk Özkacar, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu’nun yerine İtalya karşısında Altay Bayındır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Oğuz Aydın, Yusuf Yazıcı ve Barış Alper Yılmaz ilk 11’de sahaya çıktı.

Kaan Ayhan, Mert Müldür, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız ise Avusturya maçından sonra İtalya karşısında da ilk 11’de şans buldu.

Milli takımın yedek kulübesinde de Mert Günok, Uğurcan Çakır, Merih Demiral, Samet Akaydin, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, İsmail Yüksek, Cenk Tosun, Cenk Özkacar, İrfan Can Kahveci, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun görev bekledi.

ARDA GÜLER VE SALİH ÖZCAN KADRODA YOK

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşan Real Madrid ile Borussia Dortmund’un kadrolarında bulunan ve A Milli Takım kampına İtalya’da katılan Arda Güler ile Salih Özcan maç kadrosunda yer almadı.

Arda ve Salih, ay-yıldızlı ekibin İtalya ile oynadığı karşılaşmayı tribünden takip etti.

Ferdi Kadıoğlu ve Yunus Akgün de tedbir amacıyla kadroya alınmadı.

BARIŞ ALPER YILMAZ FORVETTE BAŞLADI

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalya karşısında forvette Barış Alper Yılmaz’a görev verdi.

Avusturya karşılaşmasının ikinci yarısında Kerem Aktürkoğlu’nun yerine oyuna dahil olan Barış, İtalya maçında ise ay-yıldızlı ekip adına en uçta görev alan ismi oldu.

TÜRK TARAFTARLAR BOLOGNA’DA YALNIZ BIRAKMADI 

Türk taraftarlar, İtalya deplasmanında A Milli Futbol Takımı’nı yalnız bırakmadı.

Renato Dall’Ara Stadı’nda kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alan Türk taraftarlar, milli takımı destekledi.

Ağırlıklı olarak Bologna’ya yakın kentler Venedik, Modena ve Milano’da yaşayan gurbetçi vatandaşlar, karşılaşmayı statta takip etti.

Kaynak URL