Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 seçimleri ülkemizin kaderi için yol ayrımını ifade edecek – Son Dakika Türkiye Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”Biz AK Parti’yi istişare ile kurduk. En büyük istişareyi de milletimizle yaptık. Attığımız her adımda önce milletimize onunla birlikte teşkilatlarımızın gözüne baktık. Kurumsal işleyişin yürümesini sağladık. AK Parti milletin partisidir, sesidir. 2023 seçimleri AK Parti’nin Cumhur İttifakı’nın geleceğinin ötesinde ülkemizin ve milletimizin kaderi bakımından gerçek anlamda bir yol ayrımını ifade edecektir.

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ YARIN AÇILIYOR

1915 Çanakkale Köprüsü dünyanın en önemli köprülerinden biri olacak hatta bir numarası diyebileceğim bir köprüyü inşa ettik. Anlamı var. Burası Çanakkale. Çanakkale Zaferi’nin taçlandığı bu bölgede bu eseri ortaya koymak… 6 dakikada Avrupa’dan Asya’ya Asya’dan Avrupa’ya geçecek adımı, yatırımı gerçekleştirmiş olduk. Ey ana muhalefet Ordu-Giresun’da denizin üzerinde havalimanı yaptık haberiniz var mı? Rize Artvin’de de havalimanımız bitiyor önümüzdeki ay onun da açılını yapacağız haberiniz var mı?

DÖVİZ KURU VE ENFLASYON MESAJI

Döviz kurundaki enflasyondaki dalgalanmalar yaşadığımız geçiş sürecinin bedelleridir. Durmadık çalışıyoruz. Bütün bu yatırımları yaparken bu yatırımları da özellikle zaman oluyor bakıyorsunuz yap işlet devret ile yapıyoruz bunu da akılları almıyor. Öğren de gel.”

Kaynak URL